Evenimentul a fost gazduit de complexul hotelier Prezident, iar invitatii s-au simtit cu adevarat ca in vacanta.

 

 

 

 

 

 

Pentru ca vine vara si se apropie vacanta, oaspetii au fost rugati sa respecte un dress code: sa imbrace tinute in culoarea soarelui.

 

 

 

 

 

Si pentru ca atunci cand mergi in vacanta ai nevoie de un partener de incredere, compania turistica Mouzenidis Travel Moldova, tour-operatorul lider pe Grecia, a prezentat invitatiilor ofertele de top pentru aceasta vara.

 

 

 

 

 

Aveti oferte de odihna in hotele de 3, 4 si 5 stele, curse directe din Chisinau spre insula Creta din cele mai bune retele de hotele Aldemar si Grechotel, dar si tururi cu autocarul din Chisinau spre peninsula Halkidiki.”, a spus Vlada Cerbusca, editor-site perfecte.md

 

Si Compania Le Bridge Duty Free, grupul unic de magazine, care ofera experienta shopping-ului de lux la pret duty free, si-a prezentat cele mai noi oferte.

 

 

 

 “Iata ca in cateva zile vom da startul perioadei estivale. Compania le Bridge Duty Free profita de ocazie sa invite pe toti cei care isi planifica vacanta, in magazinele noastre in cele mai importante puncte de trecere a frontierei. Compania noastra va ofera o gama larga de produse: de la accesorii si bijuterii de lux, pana la cele mai noi tendinte in ceea ce tine de parfumerie, cosmetica.",a marturisit  Alina Filip-Dulce, managerul companiei Bridge Duty Free

 

 

 

 

Si pentru ca tu sa iti pregatesti tenul pentru vacanta perfecta, Brandul Vichy a organizat o tombola, unde cele mai norocoase invitate s-au ales cu daruri.

 

 

 

 

 

 

 

Am mai folosit anterior Vichy. Stiu ca sunt niste produse foarte bune si trebuie sa recunosc ca nu am castigat niciodata nimic la nicio tombola, acesta este primul meu cadou.”, a spus Elena Robu, editorul de la PRO TV.

 

 

 

 

 

 

Seara a fost plina de surprize, "condimentata" cu bucate alese, dansuri, muzica live, tombole si o prezentare de moda semnata de designerul Daniel Racovizza.

 

 

 

Urmareste mai jos un reportaj mai amplu despre partenerii petrecerii organizata de site-ul perfecete.md.

 

*Acest articol este un produs comercial.

 


Perfecte