“Am ramas incantata de cateva modele, trebuie sa cer sfatul prietenelor ca e cam dificil la cat de dragute sunt, imi place ca sunt produse din piele si din piele artificiala.”


  

 

“Am cateva genti cateva huse, dar din pacate nu le-am procurat de la noi, sunt niste lucruri interesante.”

 

“Mi se pare destul de accesibil. Frumusele, nu am ce spune.”

 

In magazinul Carpisa fiecare femeie isi va gasi o geanta perfecta cu care sa-si poata completa impecabil orice tinuta. Si barbatii isi pot alege genti originale din gama articolelor din piele.

 

 

 

 

 

 

Natalia STEFANIUC, MANAGER MAGAZIN CARPISA: “Venim cu preturi accesibile, o diversitate larga de produse pentru toate categoriile de varsta, gentile sunt dressy, casual avem si linia profesionala.”

 

Iar cei care vor sa trasforme orice calatorie intr-o experienta placuta, pot opta cu incredere pentru renumitele valize Carpisa. 

 

Natalia STEFANIUC, MANAGER MAGAZIN CARPISA: “Valizele Carpisa sunt rezistente la lovituri, la temperaturi inalte, rezistenta e forte inalta.”

In acest magazin, de asemenea, veti gasi portomonee, centuri, esarfe, dar si alte accesorii cu care va puteti personaliza gentile.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vlada BOTANOVICI, MANAGER EXPORT, EUROPA DE EST: “Deschiderea numarul doi vine ca un rapuns direct la cerintele consumatorilor nostri.  Avem ocazia  sa vedem preturi care sunt ca si pietele din Italia si celelte piete din  europa. Ne dorim ca fiecare dama din RM sa aiba cel putin o geanta de la noi.” 

 

Pentru a descoperi lumea gentilor italiene, sunteti asteptati in magazinul Carpisa de pe Strada Puskin 30. 

 

 

 

 

 

 

 

*Acest articol este un produs comercial.

protv.md