Filmarile videoclipului au durat 4 zile, insa din pacate intrerupte de un mic accident.  Interpreta Katy Rain a fost internata la spital, din cauza supraoboselii si noptilor nedormite din timpul filmarilor. "In timpul filmarilor m-am imbolnavit si am stat o saptamana in spital, am avut probleme cu organele interne, din cauza imunitatii scazute si noptilor nedormite. Am facut un curs de tratament cu picuratori de 3 ori pe zi si antibiotice, dar acum ma simt foarte bine si plina de energie." , a mentionat artista pentru perfecte.md

 

Dupa ce s-a pus bine pe picioare, Katy Rain si-a continuat filmarile si a dus la bun sfarsit videoclipul pe care fanii il asteaptau de mult. Filmarile au avut loc la Cricova, Orhei si Porumbeni, locul unde interpreta si-a petrecut o parte frumoasa din viata. Aceasta a stralucit in mai multe tinute create de un tanar designer autohton, Crina Vieru. Si  fiindca a ales sa filmeaze videoclipul in Moldova si nu in Romania, si cheltuielile au fost mai mici. Interpreta spunand ca si pe meleagurile moldave se pot face lucruri frumoase.  "In comparatie cu videoclipurile mele precedente, am investit extrem de putin in acesta si asta a fost un pas constient, caci am vrut sa imi demonstrez mie insumi ca totusi se poate obtine rezultate bune si fara sume enorme de bani aruncate in decoratii sau alte chestiuni. Mai ales ca si mesajul piesei evoca un fel de protest asupra prioritatii valorilor materiale... Si in plus, avem o natura extrem de frumoasa care trebuie valorificata... Ea ofera energie... Si la fel ca si piesa, are miros de libertate.", a adaugat bruneta.

 

 

 

Si pentru ca e o piesa de dragoste, Katy Rain apare in videoclip alaturi de un barbat, un model tanar si sexy de la noi, Alex Neagu. In ipostaze tandre si radiind de fericire, cei doi transmit perfect mesajul de dragoste al piesei. "Atat in piesa cat si in clip mesajul este indemnul catre stabilirea corecta a prioritatilor in viata si anume plasarea valorilor spirituale ca: iubirea, libertatea, adevarul ect.", a mentionat artista.

 

Intrebata de perfecte.md daca sotul nu a fost gelos ca s-a filmat langa un baiat atat de chipes, Katy Rain a raspuns foarte relaxata. "Sotul meu niciodata nu isi arata gelozia, iar eu nu ii dau motive."

 

Vezi mai jos cum a iesit videoclipul:

 

 

Perfecte