Ce faci atunci cand parasesti acest spatiu? Care sunt spatiile de afara pe care le folosesti si cum le folosesti? Sau probabil exista spatii pe care le eviti? Vino sa arunci zarurile intr-un joc supradimensionat, care va aborda subiectul spatiului privat al femeilor si locul acestora in spatiul public, in Moldova.

 

Workshop-ul va avea loc pe 20 mai, ora 16:00, in curtea Liceului Gheorghe Asachi (str. Puskin intersectie cu str. 31 august).


Proiectul este implementat cu ajutorul Asociatiei Obstesti Phoenix din Moldova, reprezentata de Cristina Virlan (Chisinau), Christine Brandauer – trainer expert in domeniul educational, drepturile omului si emanciparea femeilor (Barcelona/Varsovia/Salzburg) si Pia Lanzinger artist de proiecte colaborative in spatii publice, punand accent preponderent pe aspecte sociale si istorice ale comunitatii (Istanbul/Berlin) si cu suportul financiar al organizatiei germane MitOst.

 

Mai multe detalii gasesti aici. Pentru intrebari suplimentare, suna la nr. +373 79 530 775 sau scrie la adresa de email phoenix.riser.md@gmail.com

 

*Acest articol este un produs comercial

Perfecte