Complexul va fi amplasat la Ciocana pe str. Ginta Latina 12/20. Centrul pentru Dezvoltarea Copiilor Star Kids planifica crearea a 12 grupe in limba rusa si romana pentru copii de la 4 la 7 ani.

 

 

 

Caracteristica distinctiva principala a Centrului Star Kids este sistemul unic de invatamant – copiii vor studia limbi straine, vor primi o pregatire pre-scolara utilizand tehnologii si echipamente moderne, de asemenea vor dezvolta abilitatile creative si sportive. Pe langa asta, cadrele didactice garanteaza oferirea suportului psihologic si logopedic pentru fiecare elev.

 

 

 

De asemenea in programul obligatoriu al Centrului sunt incluse antrenamente de fitness si inot. Antrenamentele vor avea loc intr-o sala de 100 m2 dotata cu echipament sportiv ultramodern si respectiv intr-un bazin de 25 metri al clubului Aquaterra Fitness Ciocana.

 

 

 

Star Kids – este unicul Centru pentru Dezvoltarea Copiilor pe teritoriul caruia este amplasat o camera pentru jocuri cu peretii alcatuiti 100% din caramizi de sare din Himalaya. Potrivit expertilor, doar 40 de minute petrecute in aceasta camera va contribui in mod semnificativ la consolidarea sistemului imunitar si eliminarea alergiilor la copii.

 

 

La planificarea complexului a fost acordata o atentie deosebita securitatii –astfel pe teritoriul centrului sunt montate  35 de camere de luat vederi, iar elevii vor primi un fel de „pasaport electronic“. Pentru fiecare copil va fi creat profilul cu fotografie a parintilor sau a insotitorului, care ii va permite posibilitatea de a lua copilul dupa lectii/activitati.

 

 

 

Testarea pentru inscrierea copiilor la Centrul pentru Dezvoltarea Copiilor Eldorado Star Kids se va incepe pe 15 August.

 

 

Adresa:

            Tel.: /+373 22/ 55 00 77

            or.Chisinau, str.Ginta Latina 12/20

             www.starkids.md

 

https://www.facebook.com/starkidseducationandsport

 

*Acest articol este un produs comercial

Perfecte