Un eveniment ca in filme, suprinzator, neasteptat si plin de suspans a avut loc in noaptea dintre ani. Cunoscuta femeie de afaceri, Iolanta Mura, care este directorul benzinarii Bemol, s-a casatorit cu alesul inimii sale, diplomatul Ben Williams. 

 

 

 

Emotiile au fost marete, intrucat cei doi indragostiti au petrecut o frumoasa vacanta in Texas, acolo unde au decis sa-si jure iubire vesnica si sa-si uneasca destinele, in cea mai feerica noapte din an.

 

 

 

Aceasta ceremonie a fost una cu totul neasteptata, iar dovada sunt cateva poze pe care Iolanta Mura le-a distribuit pe pagina sa personala de Facebook. Directorul Bemol a publicat fotografii cu certificatul de casatorie, dar si cu un inel spectaculos, pe care Iolanta Mura l-a primit in dar de la alesul inimii sale.

 

 

 

 

 

 

 

Si chiar daca in SUA a avut loc doar cununia civila, se pare ca adevarata petrecere se va organiza la Chisinau. Cel mai probabil evenimentul va fi sarbatorit cu mult fast, iar invitatii vor fi alesi pe sprinceana cum ar fi oameni de afaceri, diplomati sau artisti.

 

 

 

 

Sotul Iolantei Mura este diplomat la Chisinau, in cadrul Ambasadei SUA din Republica Moldova. Aceasta are o fetita dintr-o casnicie precedenta.

 

 

 

Sursa foto: facebook.com

 

 

 

 


Perfecte