Cu siguranta, Iulia si Sergiu formeaza un cuplu de invidiat, iar imaginile de la nunta lor sunt demne de toata admiratia. Noi am contactat-o pe esteticeana si am aflat mai multe detalii despre acea seara magica pentru ei:  

 

Ce impresii ti-a lasat acest eveniment important din viata ta? 

 

A fost ceva extraordinar, ceva ce nu se compara cu nimic, emotiile si acum persista cand imi amintesc. Ambii suntem placut impresionati de acest eveniment. Ne-a iesit o sarbatoare superba, cu iz de poveste. 

 

 

 

A fost o nunta cu traditii, o petrecere mare?

 

 A fost o nunta cu lume buna si cu foarte putine traditii. Am avut alaturi cele mai apropiate rude si cei mai dragi prieteni.

 

 

 

Cununia religioasa si petrecerea au avut loc in aceeasi zi sau nu? De ce?

 

Ambele evenimente s-au desfasurat in zile diferite. Am decis sa ne cununam cu cateva zile inainte de petrecere, fiindca pentru noi cununia religioasa este o taina spirituala, pe care am decis sa o memoram fara chef.

 

 

Povesteste despre tinuta pe care ai purtat-o, cat de greu ai ales-o si de ce ai optat pentru o rochie transformer, anume in aceasta nuanta?

 

Eu am imbracat foarte multe rochii de mireasa la prezentari de moda si sedinte foto.  Cand am ajuns sa vorbesc despre nunta mea, practic imi era indiferent ce o sa imbrac, pentru ca priveam la rochia de mireasa ca la o tinuta obisnuita, insa cand au inceput pregatirile intensive am decis sa imi fac ceva deosebit. A fost o rochie cusuta special pentru mine, este o lucrare manuala. Din start am zis ca o sa fie ceva transparent, fiindca e vara... A fost transparenta, dar nu vulgara.  Nu mi-am dorit rochie alba, am ales ceva mai aproape de nuanta pielii. Desi am avut trena, nu a fost dificil cu ea. Cred ca nicio mireasa nu a ales atat de repede tinuta pentru ceremoniei asa cum am facut-o eu. 

 

 

 

 

Care a fost pentru tine cel mai memorabil moment din ziua nuntii?


Fiecare clipa a fost importanta in felul ei, insa cea mai deosebita stare am avut-o atunci cand tata m-a condus spre altar.

 

 

 

Ce planuri aveti pentru luna de miere? 

 

Luna noastra de miere a inceput imediat dupa nunta. Este vorba despre o calatorie prin Europa. Speram sa ne reuseasca sa vedem cit mai multe locuri frumoase.

 

 

 

 

 

Amintim ca desi si-a facut studiile in domeniul estetic si respectiv, acum activeaza in calitate de estetician, Iulia Badarau este detinatoarea a doua titluri de frumusete: Miss ULIM 2014 si Miss Celebration 2016. 

 

 

 

 

Sursa:facebook.com, instagram.com


Perfecte