La prima vedere showbizul e plin de concurenta si rivalitate, dar totusi, unele vedete ne demonstreza ca e loc si de prietenie. De Ziua internationala a prieteniei iti prezentam cele mai cunoscute si bune prietenii care s-au legat de-a lungul timpului intre celebritatile de la noi.  

 

Georgeta Voinovan si Aura

 

Le leaga o prietenie de ani buni. Se stiu de pe bancile scolii, iar cunoscuta piesa “Colega mea” poate fi considerata un imn al prieteniei lor. 

 

 

 

Tany Vander si Natalia Colesnic

 

Interpreta Tany Vander si femeia de afaceri, Natalia Colesnic, sunt prietene de mai bine de doi ani, fiind de nedespartit in toata aceasta perioada. Acestea au marcat anul trecut primul an de prietenie cu mare fast – printr-o escapada in Dubai. Cele doua au si un simbol al prieteniei lor – diamantele. 

 

 

 

Adrian Ursu si Igor Sirbu

 

Cei doi artisti nu sunt doar colegi de scena si prieteni buni, dar si cumetri. Sunt impreuna la toate evenimentele artistice, de familie, chiar si in vacante. 

 

 

Irina Rimes, The Motans si Dara

 

Sunt in fruntea topurilor muzicale din Romania si prieteni la catarama. Toti colaboreaza cu aceeasi casa de productie, stau in Bucuresti, se vad des si chiar merg impreuna in vacante. Desi la inceput intre Dara si Denis Roabes, solistul The Motans, a existat un sentiment de antipatie reciproca, acum ii leaga o relatie speciala. Irina Rimes si The Motans au lansat de curand si o piesa impreuna – “Cel mai bun DJ”.

 

 

 

Samir Loghin si Max Zavidia

 

Unul dintre cele mai vesele si energice duete, Samir Loghin si Max Zavidia, erau de nedespartit la tot felul de concursuri muzicale, concerte si evenimente. Chiar daca colaborarea lor muzicala pare sa fi luat sfarsit, Max stabilindu-se de curand la Moscova, nu si prietenia dintre cei doi. 

 

 

 

Karizma si Alexandru Manciu

 

Sunt exemplul de prieteni care peste ani devin rude, interpreta fiind nasa de botez a copiilor lui Alexandru. Pe cei doi ii leaga o relatie deosebita, in acest an, de ziua lui Alexandru, Karizma postand un mesaj-confesiune plin de emotie. 

 

 

 

Karisma si Cristina Croitoru

 

 Karisma este prietena si cumetra si cu Cristina Croitoru. Se stiu de mai bine de 15 ani, au  studiat impreuna la Academia de Muzica Teatru si Arte Plastice, devenind colege de scena, dar si cele mai bune prietene. In aceasta vara cele doua au avut parte de o revedere emotionanta, dupa ce Cristina s-a stabilit in Statele Unite cu toata familia. 

 

 

 

Ion Paladi si Cornel Botgros

 

La inceput buni prieteni, acum nas si fin. Cei doi au si o melodie impreuna, intitulata sugestiv “Canta nasul si cu finul”. 

 

 

Geta Burlacu si Aurel Chirtoaca

 

Din categoria vedetelor-prieteni care s-au innemurit fac parte si Geta Burlacu si Aurel Chirtoaca. In aceasta vara, Geta a devenit nasa de botez a micutelor Ilinca si Catalina, fetele interpretului, mentionand: “Sunt fericita si mandra sa intru in familia Chirtoaca!"

 

 

Aliona Moon si Pasha Parfeni

 

Ii leaga o frumoasa colaborare muzicala si o stransa relatie de prietenie. In 2012, Aliona a fost back vocalista lui Pasa la Eurovision, iar un an mai tarziu, cei doi au fost din nou impreuna pe scena de la Eurovision, de data aceasta schimbandu-si rolurile. 

 

 

Pasha Parfeni si Catalin Josan

 

Pasha si Catalin sunt vocile care se aud cantand la protestele antiguvernare ce au loc in ultimii ani. Probabil aceste manifestatii i-au unit si mai mult pe cei doi interpreti, care apar mereu impreuna la mitinguri si nu numai. Pasha Parfeni si Catalin Josan merg impreuna si in turnee.

 

 

Anisoara Loghin si Tatiana Nastas 

 

Sunt blonde, sunt prezentatoare PRO TV si le leaga o frumoasa prietenie. Anisoara si Tatiana s-au cunoscut la locul de munca, in redactia de stiri Pro TV, de unde a si inceput totul. In scurt timp, blondele au trecut la o alta etapa a prieteniei lor, devenind nasa si fina. In 2016, Anisoara Loghin a cununat-o pe Tatiana Nastas. Cele doua par sa aiba o relatie stransa si apropiata.

 

 

 

Sursa: google.com, facebook.com


Perfecte