Pe langa invitatii din lumea artistica, realizatoarea TV a avut parte de cateva surprize care au uimit-o si au uns-o pe suflet. In afara de fiica sa, care a a luat-o pe nepregatite cand a aparut in platou, un clip a lasat-o pe Teo cu gura cascata. O surpriza la care nu s-ar fi gandit a fost un mesaj de la Adrian Sarbu, omul pentru care ea a spus ca si-ar da viata, cel alaturi de care a facut istorie la PRO TV.

 

 

"Exista un vers celebru pe care ni-l amintim cu totii atunci cand nu ne e bine si cand suntem intr-o cumpana a vietii: «Let it be». Cel care povesteste se intoarce catre o persoana, Mother Mary, cu o intrebare si in cautarea unui sfat. Cand ma gandesc la teo, ma gandesc la acest vers si astept ca la orice intrebare sa imi raspunda: «Let it be» (Lasa sa fie - n.r.). Teo, as vrea sa te intreb: la cine te gandesti in fiecare dimineata cand te trezesti?


 

Uneori acest sfat a fost un sfat pe care a trebuit sa i-l dau, poate era chiar o minciuna. alteori era un adevar. Viata a impartit ca uneori acele vorbe sa fie adevar sau o minciuna care a sfarsit ca fiind un adevar: ai incredere in tine! Teo este o experienta din viata mea, in care un om la care am tinut si tin foarte mult, uman si profesional, a parcurs o calatorie pe care mi-as fi dorit-o, dar pe care nu cred ca as fi avut puterea sa o traiesc sau sa o parcurg: calatoria dincolo de moarte si inapoi”, a spus cu sinceritate Adrian Sarbu, in interviul luat special pentru ziua lui Teo Trandafir.

 

 

Sursa foto: Google.com

Click.ro