Actrita a postat o imagine cu coperta revistei GOOP pe care apare impreuna cu Falchuk, imbratisati. Imaginea a fost insotita de un emoji ce simbolizeaza un inel de logodna. Cei doi au dat publicitatii si o declaratie comuna in care se precizeaza ca „Ne simtim incredibil de norocosi sa fim impreuna in acest moment al vietii noastre cand succesele si esecurile colective ne-au servit ca blocuri de constructie pentru o relatie sanatoasa si fericita”.

 

 
Actrita in varsta de 45 de ani si producatorul in varsta de 46 de ani se gandeau de ceva timp la a face acest pas important. „Amandoi stiau ca se va intampla, insa nu era ceva atat de important deoarece amandoi au avut in trecut casatorii de lunga durata si nu au vrut sa se grabeasca”, a precizat un prieten apropiat cuplului. Cei doi s-au cunoscut in 2010 pe platourile de filmare ale serialului „Glee”, productie pe care Falchuk a realizat-o in colaborare cu Ryan Murphy. Gwyneth Paltrow a interpretat un rol episodic in acest serial. Gwyneth Paltrow si Brad Falchuk si-au inceput relatia in 2014 si au pastrat secretul pana in 2015, cand au aparut impreuna pe covorul rosu la premiera serialului „Scream Queens”.

 

Paltrow a mai fost casatorita cu Chris Marin, solistul trupei Coldplay, si impreuna au doi copii: Apple, in varsta de 13 ani, si Moses, de 11 ani. Desi cei doi au anuntat in 2014 ca se despart, divortul lor a fost finalizat abia in iunie 2016. Si Brad Falchuk a mai fost casatorit, cu Suzanne Bukinik, timp de 10 ani, si au impreuna doi copii, Isabella si Brody.

 

Sursa foto: Google.com

Elle.ro