Cei doi si-au unit destinele intr-o ceremonie restransa, pe 5 decembrie 2003, intr-un hotel din Southern California – dar Paltrow nu a fost mireasa clasica, intr-o rochie pe masura. In schimb, vedeta a fost de trei ori mireasa in filme – in peliculele Emma, Sylvia si Hush. Iar in urmatorul Iron Man, se anunta o scena de nunta, Gwyn fiind logodita cu personajul principal, Tony Stark.

 

 

 

 

 

Acum, in schimb, actrita planuieste sa-si ia revansa si in viata reala si sa pregateasca nunta ca la carte, pas cu pas. Insa, daca o intrebi detalii, nu se grabeste sa le dea deocamdata. „N-am inceput propriu-zis sa bifam lucrurile de pe lista, dar e foarte amuzant sa vorbesc despre asta cu prietenele”, a spus ea, referindu-se la Cameron Diaz, Nicole Richie si Drew Barrymore. „Fetele imi trimit poze cu rochii de mireasa care sa ma inspire in alegerea mea. Sunt la fel de emotionate si nerabdatoare ca mine, iar asta e atat de dragut.”

 

 

 

 

 

 

Si, cu toate ca Paltrow nu vrea sa divulge deocamdata detalii, o sursa din cercul ei de prieteni spune ca mireasa vrea ca… fostul sot, Chris Martin, sa-i fie cavaler de onoare. Iar mirele Brad e deschis in fata acestei idei. „Brad o considera pe ea imaginea progresismului. In plus, stie ca asta i-ar face fericiti pe copii”, a declarat sursa. Iar copiii par, intr-adevar, fericiti, fiica Apple dorindu-si sa supravegheze toate pregatirile de nunta. „ Ise pare foarte cool ca-si va vedea mama mireasa. Vrea o rochie alba, domnisoara de onoare, un buchet frumos, totul!”.

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

OkMagazine.ro