Mai multi interpreti si actori de la noi au pus in scena cele mai glorioase si memorabile momente din repertoriul Regelui Umorului.Concertul a fost organizat de fiicele actorului si sustinut de colegii de breasla ai lui Gheorghe Urschi.

 

 

 

 

 

 

Momente legendare, care au cules zambete si lacrimi de la cei prezenti in sala. Printre acestia, un loc de onoare l-a ocupat chiar maestrul Gheorghe Urschi. Imbracat la patru ace si cu o lumina deosebita in privire, artistul a savurat fiecare secunda din concert, iar la un moment dat a fost surprins cu lacrimi in ochi.

 

 

 

 

Surprizele s-au tinut lant, intrucat in scena si-au facut aparitia nume cunoscute din showbizul autohton, colegi de breasla si artisti, cei mai apropiati oameni din viata maestrului. 

 

 

 

 

 

 

 

Invitatul special al concertului a fost actorul roman Alexandru Arsinel, care a format un cuplu scenic cu actrita Irena Boclinca. Cei doi au reprezentat un moment artistic din repertoriul lui Gheorghe Urschi.

 

 

 

 

Desi nu a putut fi prezent la evenimentul aniversar, interpretul Fuego i-a dedicat un video lui Gheorghe Urschi. Sala Palatului National a fost neincapatoare, unii oaspetii au facut cale lunga, ca sa asiste si sa savureze unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata celebrului umorist.

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: facebook.com\\ministerulculturii\\dianna rotaru\\ doina sulac\\ aura

Perfecte