Vino si tu la acest eveniment extraordinar, care va aduna aproximativ 500 de spectatori. Soprana Valentina Nafornita va oferi un concert de exceptie alaturi de Alex Calancea Band. Este pentru prima oara cand cei doi vor canta pe aceeasi scena si vor oferi un spectacol feeric, plin de magie si caldura. Alex si Valentina au invatat in aceeasi scoala muzicala din satul lor de bastina, Cuhnesti, doar ca in ani diferiti. Pentru prima data ei se vor intalni pe aceeasi scena si isi vor contopi stilurile muzicale, atat de diferite, intr-un duet unic.

 

 

 

 

Alaturi de ei, vor mai evolua si alte nume sonore, cum ar fi sotul sopranei, tenorul de opera Mihai Dogotari si Orchestra Nationala de Tineret, care va fi dirijata de Jordi Navarro, directorul Orchestrei Nationale a Spaniei.  Evenimentul va incepe la ora 17.00, la Palatul Republicii. Biletele le poti cumpara pe iticket.md

 

  

Banii colectati de pe urma vanzarilor de bilete, dar si a unei cine cu licitatie a obiectelor de arta, care va urma dupa spectacol, vor fi orientati pentru prevenirea separarii copiilor de familiile lor. 

Perfecte