Gala Generozitatii este un eveniment caritabil organizat de CCF/HHC Moldova si PRO TV Chisinau sub patronajul Valentinei Nafornita. Cea de-a patra editie a Galei a facut neincapatoare sala mare a Palatului Republicii. Peste 650 de spectatori au urmarit cu sufletul la gura prestatia exceptionala a Sopranei originare din Moldova.

 


 

 

Valentina Nafornita a fost urmata de baritonul Mihai Dogotari si acompaniata de Orchestra Nationala de Tineret, dirijata de Jordi Navarro directorul Orchestrei Nationale a Spaniei.

 

 

 

 

 

Evenimentul a culminat cu o premiera pentru Moldova, Valentina Nafornita s-a intalnit pe scena cu Alex Calancea si bandul sau. Alex si Valentina au invatat in aceeasi scoala muzicala din satul lor de bastina, Cuhnesti, doar ca in ani diferiti. Pentru prima data ei si-au contopit stilurile muzicale, atat de diferite, in cateva piese muzicale cantate in duet.

 


 

 

Spectacolul de la Palatul Republicii a fost urmat de o cina cu licitatie a obiectelor de arta. In total, au fost colectati 30 000 de euro. Suma integrala va fi orientata in programele CCF/HHC Moldova menite sa previna abandonul copiilor si plasarea lor in institutii rezidentiale. Astfel, organizatia care desfasoara al 4-lea an consecutiv Gala Generozitatii spera sa-si realizeze viziunea – o lume in care niciun copil nu sufera in institutiile rezidentiale, gasindu-si dragostea si fericirea alaturi de familie. Admira prestatia artistilor de la cel mai frumos eveniment in galeria foto ce urmeaza:

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Nata Eftene

Perfecte