Gala Generozitatii a ajuns in acest an la cea de-a cincea editie, iar scopul evenimentului din acest an este unul nobil -  de a ajuta  copiii sa creasca acasa, acolo unde pot sa aiba parte de sprijin, afectiune, sustinere si caldura. O casa si o familie pentru fiecare copil - este scopul pe care organizatia Copil Comunitate Familie il urmareste de 14 ani. 

 

 

Patronul organizatiei CCF/HHC Moldova, soprana Valentina Nafornita, cea care continua sa cucereasca cele mai mari scene din lume si sa ne duca faima la nivel international, revine acasa pentru a bucura publicul cu vocea sa de privighetoare si a sustine cauza nobila a acestui eveniment. 

 

 

 

 

 

In aceasta editie a Galei revin la Chisinau interpreti nascuti in Moldova, deveniti renumiti si extrem de apreciati pe plan international.

 

 

Pe langa Valentina Nafornita, vor evolua baritonul Mihail Dogotari, violonista Rusanda Panfili, Moldovan National Youth Orchestra si dirijorul ucrainean Andriy Yurkevych.

 

 

 

Anul acesta este al doilea an in care evenimentul este organizat impreuna cu PRO TV Chisinau. Anul trecut s-au colectat pete 30 de mii de euro. Concertul i-a reunit pe Alex Calancea si Valentina Nafornita, nascuti in acelasi sat. 

 

 

 

 

Gala Generozitatii va fi prezentata, pentru al doilea an consecutiv, de prezentatoarea PRO TV Chisinau, Sorina Obreja.

 

Perfecte