Conform DailyMail, producatorul Jill Messick, fostul manager al lui Rose McGowan, s-a sinucis, iar de vina pentru aceasta decizie radicala pare sa fie chiar scandalul de hartuire provocat de Weinstein. Jill era managerul lui Rose in 1997, an in care actrita sustine ca Harvey a violat-o, iar aceasta presiune mediatica a facut-o pe femeie sa-si ia viata miercuri, in Los Angeles. Familia lui Jill a emis joi o declaratie care confirma ca femeia in varsta de 50 de ani, mama a doi copii, s-a sinucis. Fostul manager al lui McGowan suferea de tulburare bipolara si se lupta de mai multi ani cu depresia, iar scandalul sexual care a atras-o si pe ea in mod inevitabil, i-ar fi accentuat starea de depresie.

 

Recentele dezvaluiri din cazul Weinstein, acuzat de hartuire si agresiune sexuala, au afectat-o mult, familia sustinand ca Jill a fost ″o victima colaterala intr-o poveste care era si asa ingrozitoare″⁣. Dupa ce Rose a facut dezvaluiri socante in cartea sa, lansata pe 30 ianuarie, in care scrie ca fostul sau manager din acea vreme, Messick, nu a facut prea multe pentru a o ajuta, dupa ce aceasta i-a marturisit despre presupusul atac al lui Wesinstein, depresia femeii s-ar fi accentuat.

 


Se pare ca tot Messick i-ar fi aranjat lui McGowan o intalnire cu Weinstein la Sundance Film Festival in 1997, aceeasi intalnire in cadrul careia McGowan sustine ca a fost violata. Cand McGowan a fost intrebata  daca a spus cuiva despre presupusul atac, actrita a dat un raspuns sugestiv: „Da, dar ea a inceput sa lucreze cu el timp de sapte ani, imediat dupa aceea”. Aceasta a fost cu siguranta o referire la faptul ca Messick a preluat un post la Miramax ca vicepresedinte pentru dezvoltare, la putin timp dupa ce McGowan a discutat cu ea despre intalnirea abuziva din 1997 cu Weinstein.
Familia decedatei a marturisit ca Messick a ales a nu vorbeasca dupa ce comentariile lui McGowan au fost facute publice in cartea ei, tocmai pentru ca sustinea si ea miscarea #Metoo. Nu a facut dezvaluiri cu toate ca aceste acuzatii au dus la denaturarea starii ei de sanatate, implicarea ei indirecta in acest scandal punand o presiune mult prea mare pe umerii ei.

 

Sursa foto: Google.com

OkMagazine.ro