Florin Salam a fost rapit de la un botez si dus sa cante intr-un apartament de bloc, conform unei relatari care se gaseste in romanul biografic al manelistului, "Floriiin Salaaam! Regele neincoronat al muzicii fara prejudecati si dramele biografiei lui incredibile”. Povestea incredibila s-ar fi petrecut in 2013, in timpul unui botez, spart de cativa musafiri nepoftiti. Episodul a fost relatat in presa acelui an de jurnalistul Alex Miclovan de la ziuanews.ro.

 

 

Potrivit unor martori oculari, dupa miezul noptii, la Calipso si-a facut aparitia temutul Sandu Peltz (alias Sandu Hingheru), unul dintre cei mai cunoscuti interlopi din sectorul 3. Desi nici macar nu fusese invitat la botez, acesta era insotit de doi vlajgani pusi pe harta si se afla intr-o avansata stare de ebrietate. Dupa ce i-a insultat pe cativa dansatori infocati care se spargeau in figuri in compania unor pirande unduitoare, Hingheru l-a luat in primire pe Sile Balbaitu, caruia i-a reprosat ca l-a uitat si ca il suna numai cand vrea sa-i ceara vreun favor: „Bai bulangiule, de ce nu m-ai invitat la botez? Te-ai obisnuit sa ma suni doar cand ai nevoie de mine? Ce-i cu lipsa asta de respect, bai, asta?” Pus intr-o situatie mai mult decat stanjenitoare si vizibil infricosat de aparitia interlopului, Sile nu si-a dezmintit porecla si a balbait niste scuze brodate cu ata alba, incercand sa-l imbuneze pe Sandu. (...)


 

Tinta calatoriei a fost un apartament din Aviatorilor, acolo unde interlopii au dat cep unei sticle de whisky, au deschis trei pungi cu alune si s-au tolanit ca niste belferi pe o canapea de piele. Mai putin norocosi, cei doi manelisti au fost nevoiti sa cante pana in zori, la indicatiile precise ale tartorilor, care s-au cherchelit grozav si, aducandu-si aminte de niste iubiri mai vechi, au inceput sa dantuiasca si sa bata din palme. La finalul ineditului concert, induiosat pana la lacrimi, Hingheru a revenit, deodata, la sentimente mai bune. Si-a scos de la mana ceasul si i l-a facut cadou lui Salam. „E al tau, fratioru’ meu! Face 6.000 de euro. Vezi ca te-ai scos cu mine mai bine decat cu bulangii aia.”, se arata in cartea biografica „Floriiin Salaaam! Regele neincoronat al muzicii fara prejudecati si dramele biografiei lui incredibile”. 

 

 

Sursa foto: Google.com

Realitatea.net