“E viata mea, e ochii mei si spun la multi ani si-i doresc tot binele din lume si sa ma asculte pentru ca orice tata vrea binele la copilul lui. Iti vreau binele, fata mea”, i-a urat Florin Salam. Florin Salam s-a facut luntre si punte pentru ca, de ziua ei, Bety, sa aiba parte de o petrecere ca-n povesti. Iar visul i s-a indeplinit. Peste o suta de invitati au venit sa o sarbatoreasca. Totii ochii au stat atintiti asupra ei. Si intelegem de ce. Bety a fost... sclipitoare, intr-o rochie de piele cu lanturi argintii. Desi n-a implinit decat 13 ani, sarbatorita a purtat si tocuri inalte.

 

 

 

 

“M-am uitat la un videoclip cu Andreea, canta cu Costi Ionita, si avea o rochie de-asta la fel si m-am gandit sa imi fac si eu mi-a placut foarte mult. M-am obisnuit pe tocuri, dar ma dor picioarele deja”, spune Bety.

 

 

 

 

“La 12 noaptea i-am dat mesaj si ea nu mai avea credit pe telefon, asa ca nu mi-a dat raspuns inapoi. M-am si speriat ca nu-mi trimitea nimic inapoi, ma supar foarte tare cand nu ma baga in seama, dar peste 2-3 minute mi-a trimis mesaj de pe alt numar “Tati, eu sunt Bety.Iti multumesc si te iubesc”. Si atunci mi-am revenit. Pana atunci n-am fost bun de nimic…”, ne-a marturisit Florin Salam.

 

 

 

 

Bety a alergat dintr-un loc in altul ca sa-si intampine invitatii incarcati cu buchete imense de flori si daruri alese. Un cadou de care Bety s-a bucurat enorm a fost aparitia lui Dorian Popa la petrecerea ei. Un prieten comun a vrut sa ii faca o surpriza si i-a propus acestuia sa mearga la o zi de nastere. Actorul nu a stiut unde merge si nici sarbatorita habar n-avea ce surpriza o asteapta.

 

 

 

 

Taticul Salam s-a dat peste cap si l-a adus la petrecere si pe Alex Velea, unul dintre cantaretii preferati ai lui Bety. E de-ajuns sa-i privesti o clipa ca sa intelegi ca Florin Salam isi adora fiica. Si are toate motivele. Bety seamana izbitor cu mama ei, Stefania, decedata cu ani in urma. “La multi ani, te iubesc, esti ochii mei, pentru tine traiesc, pentru tine muncesc si as vrea ca tot ce n-am reusit eu in viata sa ti le dea Dumnezeu tie, sa traiesti mai frumos ca mine de 100 de mii de ori. Te iubesc. Da-mi sa te pup!”, i-a spus cantaretul.

 

CANCAN