In utimele saptamani, Selena Gomez a realizat o campanie de teasing pentru noul sau single, "Bad Liar", iar fanii au fost incantati de decizia artistei de a lansa aceasta noua melodie. Pe contul de Instagram al vedetei au fost publicate o serie de imagini care contin numele single-ului. Ce mai recenta dintre ele a starnit si o serie de controverse. In ciuda numarului mare de like-uri primite, 2,8 milioane de aprecieri in doar 24 de ore, au existat si carcotasi care au considerat ca Selena Gomez a ales sa pomoveze "ideea de sinucidere". 

 

In cover-ul cu pricina, vedeta apare nemachiata, cu lacrimi in ochi si un bandaj la incheietura mainii. La tot acest cadru dramatic se adauga si o bratara din plastic, care sugereaza ca posibila spitalizare. Site-ul MarieClaire.com scrie ca imaginea este una reala si ca ar fi fost facuta atunci cand Selena Gomez a fost externata din spital, dupa tratamentul urmat impotriva bolii Lupus.  

In ciuda tuturor comentariilor, Selena Gomez a continuat promovarea piesei "Bad Liar", pe care a si lansat-o pe YouTube.

protv.ro