VINERI:

 

Filarmonica Nationala te invita la un concert de Craciun, cu muzica de pop simfonic.  Telefon rezervari 022 22-27-34.

 

 

 

Ansamblul Familiei KIRNEV, CORUL si FANFARA Bisericii ”Izvorul vietii” din Chisinau va prezinta concertul Craciun Fericit.


 

Pe 23 decembrie pune pe tine ceva roz sau violet si vino la cel mai gustos eveniment de sfarsit de an. Daca esti gurmand si îti lasa gura apa la bunatati, atunci aceasta e petrecerea perfecta de Craciun. Una în care vei degusta retete alese, vei cunoaste bucatarii si gurmanzii din capitala si vei alege Best Berry Chef! Pret bilet: 100 lei.


 

 

La data de 23 Decembrie 2016 iHUB Chisinau organizeaza o petrecere de Craciun pentru Startuperi si Comunitati IT. Planificam un eveniment excitant , cu o sumedenie de activitati, karaoke, muzica buna, oameni minunati si multa distractie ! Pret - 80 mdl. Nr de telefon - 068 999 608.


 

 

Barbar te invita la un concert impreuna cu Vladimir Fotescu si Gonza Cover Band. Intrarea -50 mdl. Detalii la 078 513513.

 

 

 

Daca ai chef de distractie mergi la Drive.

 

 

 

SAMBATA: 


Simfo-Rock Orchestra "Lords of the Sound" vine la Chisinau cu noul lor program "Oscar Music Awards". Nr de telefon - 060 889 089.


 

 

Sambata esti invitat la un concert extraordinar "Surprizele Anului Nou" cu participarea mai multor artisti. Pretul de la 100 / 150 lei, pentru detalii suna la 022 22 27 34.


 

 

 

Tot sambata, ai ocazia sa mergi la Sala cu Orga, la Festivalul National de muzica corala, editia a VII-a.Nr de telefon - 022 22-25-28.


 

 

Sambata si duminica poti participa la targul de Craciun Yard Sale. Prima zi va fi dedicata Craciunului, cea de-a doua – Revelionului.

 

 

In Ajun de Craciun la Uptown cafe va avea loc un eveniment cald, sufletesc si plin de emotii pozitive.Laura Bodorin si Dan Spasov ne vor încanta cu un program dedicat ce contine atat piese proprii, cat si cover-uri consacrate. Totul va fi interpretat într-o maniera caracteristica a unui concert acustic cu un vibe moale si casnic!Rezervari la: 078775701

 

 

 

Sambata, 24 decembrie, 22:00 la Spalatorie va avea loc petrecerea Fara Zece Opt. În deschidere Cosmos in Buzunar. Pret: 40 Lei


 

 

 

Tot sambata mai poti merge la o sesiune de Undeground Folclor de Craciun, la Kiras.


 

 

 

Seara mai poti merge la un concert la Albion.

 

 

 

DUMINICA:


In ziua de Craciun, cei de la Albion te invita la un concert frumos. Pretul biletului - 75 mdl.

 

Perfecte