VINERI 13 aprilie:

 

1. Teatrul A.P.Cehov iti propune pentru seara de vineri, o poveste pentru adulti in doua acte: "O Poveste foarte simpla". Spectacolul este in limba rusa si incepe la ora 18:30.

 

Mai multe informatii la numarul de telefon: 022 22-33-62

 

 

 

2. Orchestra combinata a Companiei „Teleradio-Moldova” si a Filarmonicii Nationale „Serghei Lunchevici” vine cu o surpriza pentru toti iubitorii de muzica clasica. La ora 18:00 sunteti asteptati pentru a contempla un concert vocal-simfonic, cu Maestrul Mihail Secichin la 75 de ani si discipolii sai: Vladimir Andries (Maestru in Arta), Dumitru Circiumaru, Emil Luxemburg alaturi de mai multi artisti cu o voce de exceptie.

 

 

 

3. Clubul "Nashe Mesto" va propune un concert acustic, in care vor evolua Ivan Demian impreuna cu si fiul sau Vlad Demian. Acesta va incepe la ora 20:00, iar pretul biletelor este de 120 lei. 

 

Telefon informatii: 079 114 422

 


 

4. Un spectacol inedit dupa Ion Druta poti urmari la Teatrul National “Mihai Eminescu”, incepand cu ora 18:00. Piesa de teatru “Casa mare” in regia lui Alexandru Cozub te va fascina pana la lacrimi. Pretul unui bilet variaza intre 50 si 120 lei. Casa de bilete: +373 22 211 177.

 

 

 

SAMBATA 14 aprilie

 

1. Teatrul "Guguta" ii invita pe cei mici si pe cei mari la un spectacol care te va emotiona enorm. Piesa "Fapta buna mult aduna" de Ion Creanga incepe la ora 11:00. Pretul biletului este de 30 lei. Pentru mai multe informati apelati: 022 47-61-47; 022 47-72-55.

 

 

 

2. Teatrul A.P.Cehov  va invita sa va bucurati de comedia "Revizorul", o satira despre sistemul birocrat si corupt al Rusiei tariste. Sursa nesecata de personaje originale si citate ingenioase, piesa continua sa aiba o influenta majora asupra culturii ruse.

 

 

 

 

3. "Nashe Mesto" vine cu un concert special si pentru seara de sambata. Ruslan Ciotu si Maria Melnic au pregatit un program cu muzica folk si rock. Intrarea este libera incepand cu ora 20:00.

 

 

 

 

 

DUMINICA 15 aprilie

 

1. Cinematograful Patria Multiplex va propune sa vizionati filmul " Mary Magdalene", la ora 15:00.

 

Mary Magdalene este un portret autentic si uman al uneia dintre cele mai enigmatice si neintelese figuri spirituale din istorie. In Tara Sfanta, in primul secol, o femeie tanara isi paraseste micul sat si isi sfideaza familia ei traditionala pentru a se alatura unei noi miscari sociale radicale. In fruntea sa este un lider carismatic, Iisus din Nazaret, care fagaduieste ca lumea se va schimba. Maria cauta un nou mod de viata si o autenticitate care i se refuza de constrangerile rigide zilnice.

 

 

 

2. Daca totusi decideti sa ramaneti acasa, va propunem sa vizionati mini serialul in 6 episoade, "Iisus din Nazareth" realizat in anul 1977, dar care si in prezent trezeste emotii greu de descris, acesta fiind cel mai vizualizat film cu aceasta tematica.

 

 

 

 

3. O alta productie realizata cu doi ani mai tarziu si care ii face concurenta mare, filmului mentionat mai sus, poarta denumirea de "Filmul lui Iisus". (1979)

 

 

 

3. De asemenea, va sugeram pelicula "Patimile lui Iisus" in regia lui Mel Gibson, realizata in 2004 si care prezinta ultimele 24 de ore din viata lui Iisus.

 

 

 

 

In rolul Mariei, mamei lui Iisus a jucat una dintre cele mai cunoscute si apreciate actrite din Romania, Maia Morgenstern, iar rolul Mariei Magdalena revenindu-i superbei italience, Monica Belucci.

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com, Fest.md

Perfecte