VINERI

1. Adori sa vizionezi filme insa te-ai plictisit sa o faci singur, acasa pe canapea? Atunci noi venim cu cea mai buna solutie pentru tine in aceasta vara. Seara de film in aer liber alaturi de prieteni! Te asteapta mult popcorn, atmosfera confortabila, un film bun si interesant. Lasa toata grijile acasa, ia doar dispozitia buna si vino cu noi cu un bilet achizitionat la intrare la un pret simbolic de 15 lei. Impreuna totul este mai intens - atmosfera, gustul de popcorn, subiectul filmului!

Locatie: Dendrarium

 

2. Mergi la un curs de Psihologie Practica in educatia Adolescentilor. Acesta are loc astazi intre orele 18 si 19 in incinta Centrului de medicina Alternativa, Veyani de pe str. Alba Iulia 168.

Pentru mai multa informatie apelati: 0788 37 738

 

 

3. Esti amator de dansuri pasionale? Atunci esti invitat la un Tango Open Air care are loc la 19-00 in fata la monumentul lui Ion si Doina Aldea Teodorovici, linga Universitatea de Stat si dansam de la 19-00 pina la 22-00.

 

 

SAMBATA:

1. Mergi la cel mai tare Festival al Artelor nascute din traditii. 

Dress code: ii si camasi traditionale.

Pentru orice informatii supliementare apelati numarul:  079431752 sau scrieti la adresa klumeaevents@gmail.com.

 

 

2. Teatrul A.P.Cehov te invita la spectacolul de comedie intitulat "Prostii", care incepe la ora 18:00 si este prezentat in limba rusa.Pretul biletelor variaza intre: 50 si 140 de

lei. Pentru informatii apelati:0 22 22-33-62

  . 

 

DUMINICA:

1. Ia-ti piciul si mergeti la un spectacol care sigur il va amuza!. Teatrul "Licurici prezinta "Capra cu trei iezi" care va incepe la ora 11:00.

Varsta 4+

 

 

2. Pregateste-te activ de cel de-al treilea Maraton International Chisinau.

Clubul de alergatori Sporter invita toti sportivii-amatori si si incepatori sa participe la antrenamentul de alergare de duminica “Sunday Long Run”. 

Locaţtie: parcul Valea Morilor, parcarea Aventura Park

Startul: 09:00

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte