Dupa ce si-a amanat concertul de la Chisinau de 2 ori, rapperul, intr-un final, a venit si a cantat pe scena unui local din capitala. Sute de moldoveni au venit sa-l vada si sa-i asculte hit-urile. Seara a fost plina de distractii, iar tinerii au dansat si au cantat impreuna cu interpretul. Din pacate, Egor a refuzat sesiunea foto cu fanii, iar cei veniti la concert nu au avut posibilitatea sa faca poze impreuna cu el. 

 

 

Cantaretul s-a intalnit si cu presedintele tarii, Igor Dodon. Acestia au avut parte de o discutie placuta, pentru ca, ambii au ramas cu pareri si emotii pozitive, iar dovada acestui fapt sunt postarile pe care le-au facut pe retelele de socializare. Igor Dodon a scris: „Am avut o intrevedere cu unul din cei mai populari artisti din Federatia Rusa, detinatorul mai multor premii muzicale prestigioase, Egor Kreed. Am salutat vizita artistului in tara noastra, i-am urat succese in activitatea de creatie, mentionand ca este oricand binevenit in Republica Moldova”. 

 

 

La randul sau, cantaretul rus a postat cateva poze pe contul sau oficial de Instagram si a comentat: „Direct dupa aeroport am venit la intalnirea cu presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon. Multumesc pentru invitatia la audienta si pentru asa o primire calda. Am discutat despre un concert grandios de al meu pe care-l voi sustine mai tarziu la Chisinau. Voi fi bucuros sa mai revad acest oras... ”. 

 

 

 

 

Sursa foto: google.com, instagram.com, facebook.com

 

Sursa video: instagram.com

Perfecte