Egor Kreed a lansat, recent, impreuna cu rebelii cantareti LSP si Feduk piesa „Holostyak”. O productie ce a surprins fanii show-ului TV in care a participat Egor Kreed. De aceasta data, insa, tinerii nu isi cauta viitoarele sotii, insa vorbesc despre avantajele acestui statut.

 

 

In doar 24 de ore, videoclipul a acumulat pe YouTube peste 2 milioane de vizualizari. Unii au ramas dezamagiti de aceasta realizare si au scris ca Egor Kreed continua sa-si faca publicitate din controversatul show in care a participat.

 

 

Amintim ca in finala proiectului rusesc „Holostyak”, Egor Kreed a ales-o pe Daria Kliukina. Dupa filmari, cei doi nu si-au continuat drumul impreuna. Rapperul a declarat: „Tu crezi ca in cadrul show-ului „Holostyak” oamenii se schimba?  Prezenta inelului nu reprezinta o regula a proiectului, de fapt, ca si trandafirii. Nu este nicio traditie. La proiect tu poti alege o persoana si sa faci gestul traditional, apoi ne trezim la realitate, viata fiecaruia continua separat”. Daria, insa, a marturisit ca sentimentele ei in cadrul proiectului erau sincere si la un moment dat chiar se indragostise de Egor.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa video: YouTube

Sursa foto: google.com

Perfecte