Actorul si interpretul Dima Trofim, cunoscut din serialul „Pariu cu viata” si trupa LaLa Band, este distrus de durere. Sora lui, Rodica, s-a stins din viata dupa o lupta grea cu o boala necrutatoare, la varsta de 40 de ani.


 

 

 

Ultima fotografie cu fratele ei, pe care o postase la inceputul lunii august pe retelele de socializare, este cutremuratoare, a scris un mesaj care prevestea ceea ce urma sa se intample.

 

Este o noua zi, este o noua viata! Este o noua provocare, dar si o noua destinatie, Madagascar, a scris Rodica la imagine, dupa ce Dima a acceptat provocarea sa participe la emisiunea “Ultimul trib“.

 

 

In urma cu cativa ani, Dima Trofim a oferit un interviu emotionant in care a vorbit despre familia lui, pe care o considera sfanta.


 Rodica, sora cea mai mare, a fost  cea care practic i-a schimbat viata, l-a ajutat sa isi indeplineasca visul, cu ajutorul ei a dat castingul la PRO TV pentru serialul “Pariu cu viata“.

 


Pe surorile mele nici nu pot sa spun ca le iubesc. Le ador! Iana are 29 de ani si Rodica are 35. Iana lucreaza in Sicilia, sta cu viitorul ei sot care e doctor si Rodica are un business al ei la Chisinau. Nu canta niciuna, nu semanam din punctul asta de vedere. Dar le iubesc foarte mult, le ador. M-au ajutat extrem de mult, in momente foarte grele. Iana ma ajuta mult, macar vorbind cu mine la telefon, iar fara Rodica nu as fi putut face nici 30 la suta din ce am facut pana acum. M-a ajutat din toate punctele de vedere. Pana si la castingul pe care l-am dat la Pro Tv, ea m-a inscris. Si asa mi s-a schimbat viata. Iar ce va fi de aici inainte… Nu exista limite de tara, de preocupari. Poate ca, peste cativa ani, voi fi altundeva. M-am straduit cand eram la Chisinau, am cantat pe la mai multe concursuri, voiam sa ajung in Bucuresti. Si am ajuns. Dar nici aici nu este limita. Cred ca nu exista limite pentru nimeni!”, marturisea Dima pentru revistatango.ro, in urma cu cinci ani.


 

 

 


ele.ro