Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) revine pentru a treia oara in Republica Moldova. Timp de patru zile, cinefilii din tara vor putea viziona o multime de filme de fictiune, documentare, tragedii, comedii, filme bazate pe fapte reale, premiere si filme ce au facut istorie. Evenimentul va avea loc in perioada 12-15 iulie, in cadrul - Cinematograful Odeon, Cinematograful Buiucani si scuarul Liceului „Gheorghe Asachi”.

 

 

 

 

TIFF iti ofera o multime de posibilitati de a petrece timpul util, dar si foarte distractiv. Inca nu esti sigur daca vei merge la acest festival? Uite ce iti promite acesta: 

 

 

In primul rand, programul reprezinta o lista destul de comprehensiva a celor mai bune filme ale anului, atat romanesti, cat si din alte tari. Spre exemplu, la TIFF vei putea urmari filmul urmator, o poveste uluitoare de dragoste si o experienta de viata condimentata cu multa rebelitate. 

 

 

 

 

 

Este o ocazie buna de a afla direct de la autori detalii din culisele productiei unor filme premiate la diverse festivaluri si apreciate de mii de spectatori, inainte de a ajunge la Chisinau.

 

 

TIFF este unul din putinele spatii din Moldova, unde ajung filme non-comerciale, filme care te pun pe ganduri, iti schimba viziunea asupra anumitor subiecte, te fac mai bun, credem noi.

 

 

 

 

Proiectiile in aer liber, din scuarul Liceului Gheorghe Asachi si la Cinema Buiucani, sunt ocazii bune pentru chisinauieni de a incerca o experienta pe care sigur nu au avut-o pana acum si nu prea au sanse sa o incerce, plus ca se poate ”intra” si cu berea de acasa.

 

 

In ce tara mai poti vedea un film bun la pret mai mic decat un smoothy, un cheescake sau o shaorma?

 

 

 

 

Pretul biletelor variaza intre 30 si 200 de lei. 

 

 

 

 

Sursa foto: google.com


Perfecte