Orange Moldova, in calitate de partener al evenimentului, invita tinerele si femeile antreprenoare cu idei de afaceri sa se inscrie in competitie, accesand linkul: http://bit.ly/asWWChisinau sau http://bit.ly/1sWWChisinau. Prin sustinerea acestui concurs, Orange reconfirma statutul sau de promotor activ al inovatiei si al dezvoltarii tehnologie si al performantei, iar promovarea femeilor antreprenoare constituie o directie strategica a companiei. Dovada a faptului este si Orange Systems - companie IT, prin intermediul careia Orange Moldova contribuie la consolidarea si impulsionarea dezvoltarii acestei directii de business.

 

 

Pe parcursul a trei zile, participantii vor dezvolta proiecte de afaceri, vor lucra in echipe si vor avea oportunitatea sa parcurga intreg procesul de lansare a unei afaceri, de la generarea ideii pana la dezvoltarea unui prototip, cu plan de marketing si model de business definit. Toate acestea vor fi ghidate de mentori notorii in domeniu, printre acestia se numara Angela Gladei, trainer in managementul personalului, marketing, vanzari si negocieri, management financiar si planificare strategica, cu o experienta de 23 ani in sectorul bancar si nebancar; Eric Parsons, fondatorul Energy Solaris SRL, o companie care a creat prototipul Air Aolaris, un colector solar de ultima  generatie. Participantii la eveniment vor avea oportunitatea de a invata si de la mentorii Artur Gurau, strategist in comunicare digitala, fondatorul „Granat” si „Rockit Academy” si castigatorul primei editii de Startup Weekend in Moldova; Alexandru Plesca - inginer de dezvoltare Software Intest la Ellation; Olga Radu, fondatoarea „Imago” si detinatoarea unui stagiu de MBA (Master of Business Administration) intr-o agentie de marketing comunicational din Paris si altii.

 

 

Castigatorii primelor trei locuri vor fi premiati cu granturi si consultanta pentru a dezvolta ideile lor de afaceri, abonamente la o sala de sport si abonamente la Generator Hub. De asemenea, ei vor avea oportunitatea de a participa la cateva sesiuni de instruire, menite sa ii invete care sunt primii pasi pentru lansarea unei afaceri de succes. Primul training „Finantarea afacerii” va fi sustinut de reprezentatii BERD Moldova. La cel de-al doilea training, mentorul Roger Gladei, un avocat de succes din Moldova, va pune in discutie aspectele legale in initierea unui business sau a unui parteneriat. Iar ultima instruire va fi livrata de Ludmila Andronic, expert in comunicare si director Afaceri Corporative a companiei Efes, care va vorbi despre importanta comunicarii in business.

 

 

Sartup Weekend WOMEN este organizat de Generator Hub, cu sustinerea retelei globale Techstars. Partenerii si sponsorii acestui eveniment sunt: USAID, Efes Moldova, Ambasada Suediei in Moldova, Fundatia Est-Europeana in Moldova, Orange Moldova, Ellation, Google for Entrepreneurs si compania CO. Mai multe detalii pot fi accesate aici: http://bit.ly/2sWWChisinau.

 

 

*Acest articol este un produs comercial.

Perfecte