O cititoare fidela Perfecte.md a trimis o fotografie catre redactia noastra, in care apare Xenia Deli alaturi de doua tinere. Fotomodelul poarta o rochie mulata, de culoarea gri, lunga pana in podea. Imbracata in stil sporty chic, tanara arata foarte stilat. Insa tot din aceasta imagine se poate observa ca modelul a adaugat cateva kilograme, in plus si burtica acesteia este extrem de proeminenta. Fotografia a fost facuta intr-un local din West Hollywood, California. Iata cum arata graviduta:

 

 

 

 

 

Acum cateva zile, din postarile pe care le-a publicat pe contul sau de Instagram, followerii au observat ca Xenia Deli s-a ingrasat nitel, poarta imbracaminte mai larga, iar sanii acesteia sunt mai mari ca de obicei, unii crezand ca basarabeanca a recurs la operatie estetica de marire.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amintim ca Xenia Deli este casatorita cu bilionarul egiptean Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, in varsta de 64 de ani. Cei doi au avut parte de o nunta ca in povesti pe insula Santorini, pe 4 iunie 2016. Modelul a marturisit de nenumarate ori ca isi doreste un copil si este gata sa devina mama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com / Xenia Deli

Perfecte