Sergiu Gavrilita, in varsta de 45 de ani, s-a stins din viata dupa ce mai bine de o luna a fost internat in stare grava la spital din cauza pancreatitei necrotice. Rudele, prietenii, dar si cunoscutii acestuia au ramas uluiti de agravarea starii sale de sanatate. Apropiatii ziaristului au lasat mesaje de condoleante pe profilul de Facebook al acestuia.

 

 

 

„Tare trist e ca ai ales sa pleci, Sergiu.Drum lin, om drag!”, „Sergiu Gavrilita, am sperat, am crezut ca poate, dar Nu!!! Din pacate nu!”, „Ce zi calda si frumoasa de octombrie ti-ai ales si tu, mai Sergiu. Plang si sper ca macar acolo Sus iti vei gasi linistea si implinirea. Pe curand, Sergiu Gavrilita.”, „Trist peste Chisinau, tot mai trist! Drum bun! Zbor lin!”, sunt doar unele dintre zecile mesaje pline de tristete si amaraciune.

 

 

Sergiu a fost casatorit cu Rodica Cioranica si au impreuna o fata, Paula, de 16 ani. Cu doar cateva saptamani inainte de marea tragedie, chiar de ziua lui de nastere, jurnalista a scris pe profilul sau de facebook un mesaj cu adevarat ingrijorator: Nu sunt adepta rugaciunilor si nici lacrimilor insirate pe facebook. Dar trebuie sa le spun prietenilor si celor care il iubesc, ca Sergiu este la o rascruce extrem de complicata acum. Incearca sa aleaga intre lumea noastra si lumea ingerilor... Dar, cu siguranta, toate gandurile voastre bune ajung la el si sper sa nu le ignore... Puteti sa ii urati din toata inima la multi ani”.

 


Sursa foto: google.com

Perfecte