Detinatoare ale premiilor au devenit 28 de femei de succes, care stiu cum sa se faca remarcate in spatiul digital autohton, fie ca vorbim de interprete, prezentatoare sau modele. In lista premiantelor s-au regasit Natalia Gordienko, Olia Tira, Lilu, Cristina Moldovanu, Ana Irina, Galina Tomas, Sandra Dodon, Viorela Dimici.

 

 

 

 

In acest inceput de toamna frumos, «Viorica Cosmetic» are onoarea sa le adune la un loc pe cele mai frumoase, cele mai influente si cele mai vizibile doamne din Moldova, femei care au un cuvant de spus in spatiul digital si nu doar. Evenimentul «DIVA» este la o prima editie, dar speram sa devina o traditie”, a relatat Tatiana Caraman, PR manager „Viorica Cosmetic”.

 

Amprenta rafinamentului si a elegantei s-a resimtit in fiecare detaliu al evenimentului marca „Viorica Cosmetic”, spun invitatele. De exemplu, fashionistele au avut ocazia sa-si creeze propriul parfum sau sa testeze apa micelara vie din struguri si ioni de argint la un beauty bar pus la dispozitia oaspetilor.

 

 

„Un eveniment organizat la cel mai inalt nivel, multe momente interesante, distractii pentru oaspetii pretiosi. Este placut sa primeste cadouri, premii si nominalizari neobisnuite”, a marturisit interpreta Natalia Gordienco. 

 

„Ideea de a organiza un master-class unde fiecare invitat sa-si creeze scrubul sau parfumul dupa bunul plac este foarte buna. Am ramas impresionata de modul in care a fost organizat totul”, a relatat modelul Viorela Dimici.

 

DIVA  (Digital Ifluencer Viorica Awards)  este un eveniment organizat in premiera de „Viorica Cosmetic” si are drept scop aducerea in vizor a celor mai influente femei din blogosfera moldoveneasca.

 

 

 

 


*Acest articol este un produs comercial

Perfecte