Vineri, 08 septembrie:

 

1. Seara de vineri ti-o poti petrece perfect la REPUBLIC Discotheque&Karaoke. Acestia te invita la o petrecere minunata, cu muzica buna si multa veselie. Pentru a te distra aici vei avea nevoie sa respecti si dress code-ul, care e unul inedit. Afli mai mult despre „Naked Cocktail” la numarul de telefon: 068 553 355

 


 

2.  In incinta Teatrului National de Opera si Balet va avea loc spectacolul „Madama Butterfly”. Daca admiri cultura nipona sau doresti sa afli mai mult despre aceasta, piesa data este exact despre tine. Actiunea se petrece in Japonia, la Nagasaki, sfarsitul sec. XIX. Pentru mai multe informatii apelati la numarul de contact: 022 24 51 04

 

 


 

3. In acest weekend nu rata sansa de a merge la inedita „Expozitie de caricatura” care are loc la Muzeul National de Arte din Moldova. Intrarea este libera.

 

 

 

4. In cadrul Muzeului National de Istorie a Moldovei ai parte de „Noaptea Filmelor sub Stele”. Aflandu-se deja la a IV-a editie, frumoasa traditie a orasului nostru, te incanta cu cele mai interesante filme in aer liber sub cerul instelat. Pretul unui bilet este in valoare de 20 de lei. Il veti putea procura in ziua evenimentului, chiar la intrarea In Muzeu.

 

 

 

 

Sambata, 09 septembrie:

 

1. In cadrul Cinematografului Buiucani are loc „Concert sub BEC#7”. Ai parte de muzica live cu de toate: grunge, prog rock, alternative, underground adevarat, reggae, experimental, rap, note de chill-out, IDM, trance si house. Pretul unui bilet este de 30- 40 de lei, iar distractia va incepe la ora 18:00.

 

 

 

 

2. Teatrul National de Opera si Balet te invita sa mergi sambata la ora 18:00 la spectacolul „Don Quijote”. Baletul Don Quijote se afirma ca unul din cele mai renumite balete clasice, datorita atmosferei feerice create de muzica si dansul in stil spaniol. Pentru rezervarea biletelor poti suna la numarul: 022 24 51 04.

 

 

 

 

3. La Muzeul National de Istorie a Moldovei poti vedea vestigii din aur si argint, mileniul V a. Chr. - sec. XVIII. Pentru detalii despre expozitia „Comorile trecutului” suna la numarul: 022 24 04 26.

 

 

 

 

4. Luati paturelele si buna dispozitie si mergi la Cinematograful Buiucani.  „Luna Filmelor Americane” iti inainteaza  filme de cea mai inalta calitate si apreciate in intreaga lume. Intrarea este libera si toate filmele vor fi proiectate in limba engleza cu subtitre in limba romana. 

 

 


 

Duminica, 10 septembrie: 

 

1. In cadrul Filarmonicii Nationale „Serghei Lunchevici” are loc Festivalul International de muzica violonistica „Regina Vioara", editia a VIII-a. Concertul va incepe la ora 19:00, iar pentru mai multe detalii suna la numarul: 022 22 27 34.


 
 

2. iHUB Chisinau va fi locatia unde se va desfasura proiectul BreakingMED. Un proiect antreprenorial de mare anvergura care vine sa aduca schimbari in sistemul medical din Republica Moldova explorand tehnologiile viitorului in medicina. Intrarea este libera si proiectul se va desfasura o saptamana. Dezbaterile vor avea loc intre orele 11:00 si 16:00

 

 

 

 

 

3. Opera „Evgheni Oneghin” se va desfasura la Teatrul National de Opera si Balet. La ora 18:00 se da startul scenelor lirice formate din 3 acte. Pentru mai multe informatii suna la numarul: 022 24 51 04.

 

 

 

 

4. Seara de duminica este perfecta pentru vizionarea unui film bun. La Auto Cinema va avea loc derularea filmului „Hotul de cuvinte”. Costul unui bilet este de 85 de lei. Suna: 068 999 608 / 068 500 504.

 

 

 

 

 

Sursa foto: google.com

Perfecte