Cu muzica buna, un pahar de vin si mancare traditionala - asa au fost intampinati cei care au venit in acest weekend la festivalul Must Fest, organizat in Piata Marii Adunari Nationale. Tulburelul li s-a dat pe gust vizitatorilor, care s-au distrat pe cinste. Si cum un pahar de vin cere mancare traditionala, pe mese au fost puse sarmale, placinte si mamaliga. Mancare era gatita pe loc, iar mirosul de frigarui si de placinte a ademenit multa lume.

 

 

Cei curiosi au invatat si cateva tehnici corecte de degustare a vinului. La eveniment au venit si mesteri populari din diferite raioane, care si-au prezentat lucrarile neobisnuite.

 

 

In prima zi a festivalului, atmosfera din PMAN a fost incinsa de SunStroke Project, Doredos, Alex Calancea Band, dar si de renumita trupa Brainstorm din Letonia.

 

 

Iar in ultima zi a evenimentului, pe scena au evoluat Zdob si Zdub, interpreta din Romania Antonia, trupa rock din Finlanda "The Rasmus" si legendara formatie din Rusia "Ciaif”. Festivalul Must Fest este la cea de-a treia editie, fiind organizat de un combinat de vinuri din tara. Cum s-a distrat publicul la festival dar si ce bucate au savurat, afla in reportajul ce urmeaza:

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com; Google.com

Perfecte