Diana Toma este tanara care a fost aleasa de o agentie de modelling din Romania, pentru a reprezenta Republica Moldova la concursul Miss Tourism Universe 2018, care se desfasoara acum in Liban.

 

 

Emotionata, insa plina de sperante, focoasa bruneta a povestit: „Chiar am asteptat acest concurs, pentru ca vreau si rezultate mari. Sportul intensiv si alimentatia corecta au fost cele mai bune solutii, pentru a ma pregati . Mi-am dat seama ca trebuie sa renunt la vechile obiceiuri care nu erau tocmai in favoarea mea”.

 

 

Despre aceasta competitie, Diana are doar cuvinte frumoase de spus: „Concursul consta in promovarea turismului, in frumusete si inteligenta. Aici am ocazia sa le spun oamenilor despre tara noastra, despre cultura si locurile minunate pe care le avem”. 

 

 

„Suntem 32 de participante. Zilnic avem foarte multe activitati de realizat, nu ne plictisim deloc. Vizitam locurile cele mai deosebite de aici”, a adaugat modelul. 

 

 

Bucuria Dianei este nemasurabila in aceste momente: „Am participat la 5 concursuri internationale si 2 nationale, nu aveam emotii ca acum. Sper ca ma voi intoarce doar cu victorie. Pe 24 Septembrie este marea finala, atunci voi sti rezultatul, pana cand fac tot posibilul sa fiu la cel mai inalt nivel!

 

 

Diana Toma are 23 de ani si este originara din raionul Criuleni. A absolvit facultatea Bussines si Administrarea Afacerilor la Academia de Studii Economice din Moldova. Chiar daca face modelling de doar 3 ani, bruneta a reusit sa se remarce in acest domeniu, avand o frumusete deosebita.

 

 

Sursa foto: Arhiva personala

Perfecte