In familia Melnic fotograful este Tatiana. De Ziua indragostitilor, Tatiana si-a surprins sotul cu o fotocarte, prima lor „bijuterie” de familie. Iata de ce Tatiana a ales sa-i faca anume acest cadou.

 

 

Nu crezi ca albumele foto sunt demodate? De ce ai ales sa ii faci cadou o fotocarte sotului? Nimic nu poate intrece un album frumos printat in rafinament si in avalansa de emotii pe care le trezeste. Un album cu fotografii va fi pretuit tot timpul. Ramane ca o bijuterie de familie ce poate rezista chiar si o suta de ani daca este bine ingrijit. Nu se va demoda niciodata, pentru ca este cel mai frumos mod de a reda emotia celor mai importante evenimente din viata. 

 

 

Care este fotografia „de suflet” din fotocartea pe care o daruiesti astazi? Pozele Kameliei sunt cele de suflet, indiscutabil. E combinatia perfecta a noastra ca parinti.Zambetul ei e atat de sincer, atat de inocent. Face cat o mie de cuvinte. Privind pozele ei realizez ca viata mea s-a schimbat la 180 grade. Este o experienta greu de imaginat daca nu treci prin ea. E lumea mea, micuta mea!


 

 

 

Mai tii minte care a fost prima voastra fotografie de cuplu? Unde ati facut prima poza? Nu-mi amintesc bine, dar stiu ca au fost foarte multe. Am intalnit Revelionul impreuna la un restaurant. Imi aduc aminte ca am facut o poza impreuna si ea a spart gheata. De atunci, nicio iesire in oras nu ramanea fara o poza.


 


 

Recomanzi fotocartile ca un cadou potrivit pentru zilele de nastere si sarbatori? Care a fost reactia lui Anatol atunci cand a primit cartea foto? Anatol a ramas placut surprins. Se astepta sa fie un album clasic, obisnuit, doar cu pozele micutei. Uite ca i-am depasit asteptarile. Cred ca de-acum incolo va fi mult mai deschis pentru proiecte foto. Recomand fotocartile fara discutii. E creat sa dureze, exact ca sentimentele si emotiile adevarate, din cele mai frumoase. Este un suvenir care pastreaza amintirile intr-un mod unic si intim. ii multumesc echipei celebook.md pentru prima noastra „bijuterie” de familie. 


 *Acest articol este un produs comercial

Perfecte