Desi pana acum nu a dat de banuit nimic despre sarcina, Tatiana Heghea a facut astazi marele anunt, pe retelele sociale: "De 7 luni traiesc a doua cea mai mare binecuvantare din viata mea! Dumnezeule, m-ai binecuvantat cu asa o mare fericire, iti multumesc si da-mi voie sa o impart cu aproapele meu", a scris Tatiana Heghea pe pagina sa de facebook, acolo unde a postat si cateva poze. In imagini aceasta apare intr-o rochie rosie lunga, diafana, cu o burtica proieminenta, inconjurata de flori si porumbei, simboluri ale puritatii si inocentei.

 

 

 

 

Este curios faptul ca, pe toata perioada sarcinii, artista a mai aparut pe la evenimente in diverse tinute, insa, a reusit sa-si camufleze foarte bine sarcina. Intrebata de perfecte.md cum a reusit sa isi ascunda atat de bine burtica de graviduta, artista a spus: "Nu am facut-o intentionat, doar ca am fost atat de productiva ultima perioada, incat mereu ma axam pe proiecte si responsabilitatile in care eram implicata. Nu gaseam momentul si nici timpul macar sa savurez graviditatea. E mare bucurie ceea ce se intampla si modul in care decurge sarcina si cum se comporta corpul meu. E mare noroc sa nu iei kilograme in plus, sa nu ai schimbari majore si e foarte placut cand nimeni nu observa.", a marturisit Tatiana Heghea.

 

 

 

 

Artista ii multumeste fiicei sale, Reginei-Raluca, cea care i-a motivat pe ea si pe sotul sau, sa isi mai doreasca inca un copil. "Raluca este primul factor care ne-a facut sa ne mai dorim inca un copil. Ea este minunea noastra care ne-a motivat si ne-a inspirat. Ei ii multumim pentru ca ne-a semanat dragostea si sentimentul de a intelege cata fericire poate aduce un pui de om.", a spus Tatiana Heghea.

 

 

 In aceasta frumoasa perioada, Tatiana nu a renuntat nici pentru o clipa la agenda sa de evenimente, reusind sa se bucure atat de graviditate, cat si de activitatile sale artistice."Suntem in asteptarea unei minuni, pastrandu-ne ritmul obisnuit de activitati si ocupatii. Pentru mine, ca interpreta, este o mare binecuvantare si fericire sa se intample atat de armonios si frumos".

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com/TatianaHeghea

Perfecte