Astroloaga chineza Laura Lau, consultata de „Evening Standard“, spune ca va fi un an plin de energie, caracteristica principala a anilor aflati sub semnul Cocosului, acum potentata si de elementul Foc.


Semnul Cocosului e asociat cu optimismul, increderea si realizarile practice, dar anul va fi solicitant si plin de ciocniri de opinii, „deoarece cocosul e rareori neutru“, spune Lau. „Anii Cocosului sunt rareori plictisitori, asa ca o sa avem parte de multa actiune“, prevede astroloaga, precizand ca va fi vorba atat de momente dramatice, cat si de realizari concrete.


In acest context, Laura Lau ne sfatuieste sa fim organizati, sa ne cumpanim bine toate actiunile, dar, cel mai important, sa nu tragem chiulul: „Cocosul ii favorizeaza pe cei care nu se feresc de munca grea si care se tin de un plan“. si inca ceva: Cocosul e renumit pentru punctualitatea sa, asa ca poate e vremea sa ne cumparam un ceas. in fine, astroloaga atrage atentia si asupra celei de-a doua componente zodiacale, elementul Foc.

 

Pentru ca acesta se suprapune unui semn deja incarcat de intensitate, Cocosul, se poate spune ca 2017 va fi un an nebun, in care lucrurile se vor desfasura adesea cu o viteza ametitoare.

 

Asa ca daca v-ati propus s-o lasati mai moale, nu e momentul. Solicitant peste masura, anul nu va fi lipsit de satisfactii, insa doar daca nu va feriti de munca si daca va rostiti clar parerile, asa ca „luati-o ca pe o provocare“, ne indeamna Laura Lau.

one.ro