Evenimentul a fost gazduit de complexul Hotelier Prezident. Invitatii au gustat din bucate alese, iar la desert s-au rasfatat cu inghetata Sandra. Inghetata franceza, produsa în Moldova si distribuita pe 3 continente.

 

 

 

Vinaria Basavin a pus pe masa de sarbatoare cele mai selecte vinuri din colectia sa.

 

 

 

 

 

 “Suntem satisfacuti ca putem oferi o gama de vinuri din seria premium de la Basavin: rose, Sauvignon, si Vieveliu Cabernet. In perioada de embargouri si calamitati in vinificatie, eu cred ca sprijinul este publicul din asta seara, acei tineri care prefera vinul in locul berii si a bauturilor tari. ”, a spus Valeriu Dragnev, directorul Vinariei Basavin.

 

 

 

Iar pentru ca intr-o vacanta perfecta nu uitam de hidratare, apa potabila OM, apa oamenilor activi, moderni şi dornici de viata, vine cu cea mai buna solutie.

 

 

 

 

"Ne place sa fim activi la evenimentele care au loc in oras. In afara de asta, generam mai multe feluri de evenimente care au scopul de a promova modul de viata sanatos, sii va invitam pe toti in parcul Central unde are loc un eveniment de acest fel. Va asteptam pe toti.”, a spus Zlata Fridman, managerul de la compania Om.

 


De la petrecere nu a putut lipsi si un alt partener. Este vorba despre Leoparchet, care propune clientilor o gama larga de servicii cum ar fi: instalarea bordurilor, parchetului artistic, a parchetului de palat, sau executarea incrustatiilor.

 

 

 

 

Petrecerea a fost condimentata cu muzica si o prezentare de moda semnata de Daniel Racovizza.

 

Urmareste mai jos un reportaj mai amplu

 

* Acest articol este un produs comercial

 


Perfecte