In momentul in care a urcat pe scena, timida, emotionata si neincrezatoare, juratii i-au pus deja eticheta Ana Mariei Pantaze, de meserie croitoreasa. Acestia puteau sa bage mana in foc ca momentul va fi un adevarat fiasco, pana cand concurenta a inceput sa cante. Ana Maria Pantaze, croitoreasa cu voce de aur de la „Romanii au talent”, a reusit sa smulga primul Golden Buzz al sezonului 9, care se anunta a fi unul cu adevarat incendiar. 

 

 

Tanara are 38 de ani, e din Bucuresti si i-a lasat pe jurati fara replica atunci cand a inceput sa cante o piesa a legendarei Etta James, in stilul lui Janis Joplin insa. „Tu esti esenta acestui show. Show-ul asta e despre oameni ca tine, care vin cu emotie sincera si ne lovesc de ne ia naiba”, i-a spus Mihai Petre, concurentei inainte sa apese primul Golden Buzz din acest sezon.  „Cu asa ceva te intalnesti cel mult o data intr-un sezon, oamenii ca tine sunt aparitii rare”, a adaugat si Andi Moisescu.

 

 

 

 

 

„Nu ma asteptam, sincer, sa iau niciun Golden Buzz, ma asteptam sa nu iasa deloc bine, dar a iesit bine, am avut oameni care m-au sustinut si care m-au impins un pic de la spate sa am incredere in mine. Nu ma asteptam ca Mihai Petre sa imi dea un Golden Buzz, a fost super, emotiile au fost mari si sunt si acum”, a declarat Ana Maria, vadit emotionata, dupa ce a aflat ca va merge direct in semifinala. 

 

 

Concurenta a dezvaluit ca in ceea ce priveste muzica asculta aproape orice, de la muzica la jazz si ca a inceput sa cante la. karaoke. Iata insa ca de pe micile scene improvizate a ajuns pe marea scena de la Romanii au talent si l-a convins pe Mihai Petre, care abia s-a reintors la pupitrul juriului, sa apese butonul „de aur”.

 

 

 

 

„Am inceput cantand prin casa, prin baie, fredonand, pe urma am ajuns la karaoke. Lumea a inceput sa spuna ca am voce si ca ar trebui sa fac ceva cu ea, dar am zis ca eu vin for fun la karaoke, nicidecum sa impresionez pe cineva. M-au impins de la spate prietenii, du-te, du-te si fa ceva. Si m-am dus.


Timpurile... atunci cand eram eu mica… era mai greu (sa te apuci de muzica n.r), trebuia sa dai foarte multi bani si parintii mei nu au avut bani atat de multi incat sa ma trimita la o scoala de canto. Prima oara am facut balet, pe urma de la balet m-am dus la dansuri clasice, dupa aia m-am dus in croitorie pentru ca nu am mai avut bani sa continui. Si asta a fost jobul pe care l-am continuat”, a dezvaluit concurenta pentru protv.ro

 
Sursa foto: Google.com


click.ro