O voce cu personalitate, piese pline de emotie si o scenografie impresionanta – toate au creat un spectacol memorabil, pe care Cristina Scarlat l-a trait chiar de ziua ei. Publicul a simtit emotia confesiunii alaturi de interpreta, care a fost acompaniata de Philarmonic Proactiv Orchestra, in frunte cu Mihai Agafita.

 

 

Concertul a fost unul iesit din tipare si gratie scenografiei inedite, de care s-a ocupat Daniela Burlaca.

 

 

 

Pentru ca prin intermediul muzicii a pus in scena mai multe stari si etape din evolutia ei ca artist, Cristina a schimbat mai multe tinute. 

 

 

 

 

Unul dintre momentele pline de emotie a fost duetul Cristinei cu fica sa.

 

 

 

Desi nu a tinut neaparat sa organizeze un spectacol chiar de ziua ei de nastere, Cristina Scarlat spune ca si-a indeplinit visul. „A fost o coincidenta, va spun foarte sincer, nu mi-am dat seama ca este ziua mea de nastere dar simt ca este ziua de nastere a unor noi proiecte care urmeaza neaparat se se intample… sper sa mai bucur publicul cu proiecte frumoase, care o sa impresioneze nu mai putin decat i-a impresionat astazi. La 12 noaptea mi-am pus dorinta, si ea s-a implinit, a fost concertul, sa fie totul bine si parca asa a fost.”


 

Sala Filarmonicii Nationale a fost neincapatoare, iar printre invitati s-au numarat mai multi oficiali, dar si fostul presedinte al RM – Vladimir Voronin. Alaturi i-a fost si familia, colegii de breasla si nu in ultimul rand – fanii. Cu totii au tinut mortis sa o felicite si sa ii spuna La multi ani! 


 

 

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

 

Perfecte