Corneliu Botgros este cunoscut ca unul din cei mai talentati violonisti din Moldova, Prim-vicedirijor al orchestrei „Lautarii” si fiul maestrului Nicolae Botgros. Ceea ce, insa, nu multi stiu despre muzician, este ca el este pasionat de fotbal, FC Barcelona fiind echipa sa de suflet.

 

 

 

 

Mai mult decat atat, violonistul mai si joaca fotbal uneori.

 

 

 

 

Corneliu ne spune ce crede despre Campionatul Mondial de fotbal si care este fotbalistul sau favorit: "Favoritele mele deja au plecat de la acest campionat. Ma refer la Argentina si Spania. In semifinale toate echipele sunt echilibrate si demne de calificare in finala. Si totusi echipa mea favorita este Belgia."


 

 

Pana si jucatorul preferat al lui Corneliu face parte tot din nationala Belgiei: "Fotbalistul meu preferat la acest Mondial este Eden Hazard."


 

 

Pasiunea fata de fotbal i s-a transmis si feciorului lui Corneliu: "Partidele le urmaresc acasa, impreuna cu feciorul meu, Cristian."

 

 

 

Corneliu spune care a fost momentul care l-a marcat, de la acest campionat: "M-a socat usor faza cand spaniolii au ratat seria de penalty in fata Rusiei. A fost incredibil si parca nedrept!"

 

 

 

 

 

 

Si pentru ca violonistul este un microbist infocat, uneori mai injura, in timpul meciurilor: "Mi se intampla sa mai scap cate o injuratura in timpul unui meci de fotbal, dar foarte rar."


 

 

 

Sursa foto: Facebook.com/CorneliuBotgros; google.com

Perfecte