Corneliu Botgros, violonistul si prim-vicedirijorul orchestrei „Lautarii”, a ajuns la varsta de 43 de ani. Muzicianul s-a nascut pe 5 iulie 1975 in orasul Chisinau, in familia lui Nicolae si Lidia Botgros. Este abslovent al liceului de muzica "Ciprian Porumbescu", dar si al colegiului republican de muzica "Stefan Neaga". A condus orchestra liceului "Ciprian Porumbescu"- "Hora Chisinaului". Devine membrul orchestrei "Lautarii" din 1994. In 2008, prin decizia Presedintelui Republicii Moldova, i s-a acordat titlul onorific -Maestrul in arta. 

 

 

 

 

L-am intrebat pe violonist cum a inceput ziua lui de nastere, ce planuri are pentru aceasta seara, dar si cum a fost felicitat de cei dragi. 

 

 

Cum a fost dimineata zilei tale de nastere, cine te-a surprins? Ai primit deja vreun cadou? Cum te-au felicitat cei dragi?

 

 

Am primit sunete de la mama si de la tata. Cadourile insa vor urma. Cristi, feciorul meu, m-a felicitat cu o imbratisare.


 

 

  

 

Urmeaza sa organizezi o petrecere? Daca da, cine vor fi invitatii?

 

Inca nu am decis exact ce voi face seara. Probabil va fi o cina intr-u cadru restrans de familie, alaturi de cei mai dragi oameni.

 

 

 

 

 

Suntem in toiul verii, multi au plecat in vacante. Te supara daca cineva uita sa te felicite in aceasta zi? 

 

Nu ma supar deoc, pentru ca si mie mi se intampla sa mai uit sa felicit pe cineva. :)

 

 

Ai fost vreodata singur de ziua ta?

 

In fiecare an am sarbatorit, fie si simbolic.

 

 

 

Fosta ta sotie, Adriana Ochisnau, a reusit deja sa te felicite?


Anul acesta, in mod surprinzator, pentru prima data am primit felicitare de la Adriana. Mi-a trimis un sms si apoi am primit si un apel de la ea. Ii multumesc!

 

 

 

Il felicitam pe Corneliu si ii dorim numai bine, sa aiba parte de multe realizari frumoase!

 

 

 Sursa foto: Googele.com; Facebook.com.

Perfecte