Coincidenta sau nu, dar ca un adevarat reprezentant al zodiei rac, instrumentistul si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un restaurant cochet din capitala, unde, alaturi de invitatii sai a savurat raci, dar si alte delicii culinare. 

 

 

 

De la sarbatoare nu puteau lipsi cele mai dragi fiinte din viata artistului: parintii acestuia, Nicolae Botgros si Lidia Bejenaru, fiul sau, Cristian, finii lui, Veronica si Ion Paladi, dar si alte persoane.  

 

 

 

 

Fotografiile de la aniversare au fost publicate pe pagina de facebook a finului sau, Ion Paladi, care a avut si un mesaj de felicitare pentru celebrul violonist: "La multi ani, nanaselul nostru drag si scump! Petrecem in sanul familiei cu cei dragi! Sa ne fii sanatos, sa ai parte de multe realizari frumoase si sa fii inconjurat doar de prieteni adevarati!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactat de perfecte.md si intrebat daca in viata sa a aparut o alta femeie, dupa despartirea de fosta sotie, Adriana Ochisanu, muzicianul a declarat: ''Acum sunt singur. Savurez din plin viata. Ma dedic orchestrei si lui Cristi..."   


Dupa mult timp de la separarea cuplului, artistul a spus: "Anul acesta, in mod surprinzator, pentru prima data am primit felicitare de la Adriana Ochisanu."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: facebook.com, google.com

Perfecte