Egor Kreed a lansat, alaturi de Filip Kirkorov, videoclipul piesei "Tsvet nastroenia ceornii". In imagini apare si Timati, mentorul lui Egor. Desi Timati si Kirkorov au avut conflicte in trecut si s-au atacat in versurile diferitor piese, acum cei doi sunt prieteni si chiar colaboreaza la diferite melodii. Clipul a adunat aproape 13 milioane de vizualizari pe Youtube, in doar 3 zile de la lansare. 

 

 

Compozitia muzicala a fost scrisa de compozitorul moldovean, Alex Brasoveanu. Contactat de perfecte.md, Alex spune ca in ultimul an colaboreaza mai intens cu Blackstar si a lucrat cam cu toti artistii acestui label. In special compune pentru Egor Kreed, cu care a facut multe piese. “Este artistul de baza cu care lucrez. Majoritatea timpului sunt ocupat cu el. Facem ceva nou, piese solo, facem rap, muzica mai progresiva, pop, dance. Egor Kreed e practic nr. 1 in Rusia. ”

 

 

 

Dupa cum spune Alex, acest hit a fost scris timp de o zi: "Timp de 4-5 ore eu si Egor am facut toata piesa. Ne-a venit ideea sa-l includem si pe Filip Kirkorov. Egor l-a sunat pe Kirkorov chiar in aceeasi zi, cat era piesa in proces. Spre seara el a venit in studio si a inregistrat partea lui. Pentru prima data a citit rap, a fost surprins de cum a sunat totul, pentru ca asa ceva n-a facut niciodata. Noaptea piesa deja era gata." spune Alex pentru perfecte.md.

 

 

 

Muzicianul apare si in videoclipul piesei, cantand la pian: "Am filmat si eu in videoclip, ca compozitor si producator, am aparut putin dar am intrat in rol. A fost foarte greu sa alegem ziua filmarilor pentru ca ambii artisti sunt foarte ocupati si a fost dificil sa sincronizam programurile diferite ale lor."


 

 

Alex spune ca urmeaza inca multe ale piese si surprize: "In viitor va fi o colaborare dintre Egor Kreed si Grigorii Leps, prin noiembrie va aparea piesa." spune muzicianul moldovean.

 

 

 

Alex Brasoveanu este stabilit din 2013 in capitala Rusiei, unde este cunoscut cu numele Alex Davia, colaborand cu artisti de top, precum: Vera Brejneva, Black Star, Valeria, Serghei Lazarev, Irina Dubtova, Filip Kirkorov si altii.

 

 

 

Producatorul este intr-o relatie amoroasa cu frumoasa Kamila. Cei doi s-au casatorit la inceputul lunii august. Imaginile cu tinerii insuratei sunt spectaculoase:

 

 

 

Egor Kreed, Filip Kirkorov si Timati se numara printre cunoscutii artisti din Rusia, care au tinut sa-l felicite printr-un mesaj video pe Alex Brasoveanu si sotia lui cu acesta ocazie:

 

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com / Alex Davia

Sursa video: Youtube.com; Instagram.com / Alex Davia

Perfecte