VINERI, 10 noiembrie:


1. Daca esti tanar si plin de ambitii, atunci esti asteptat la Startup Weekend Moldova. Este un exercitiu practic pentru tinerii care viseaza sa devina antreprenori in domeniul IT. Acest training presupune organizarea unui concurs in cadrul caruia participantilor li se va propune sa dezvolte o aplicatie web sau mobila, formand echipe si experimentand intreg procesul de lansare a unei afaceri.


La eveniment sunt invitati sa participe:

  • programatori;

  • specialisti in design grafic;

  • specialisti in managementul proiectului;

  • specialisti in marketing si in administrarea afacerii.

 

Acest training va avea loc la Tekwill, pretul biletului va fi cuprins intre 295-990 lei si va dura timp de doua zile (10-12 noiembrie).


 

 

 

2. Daca esti iubitor de muzica clasica, atunci poti petrece timpul impreuna cu Orchestra simfonica a Filarmonicii Nationale “Serghei Lunchevici”. Concertul Simfonic – Folclor si traditii va fi dirijat de Carol Vitez (Austria), iar recitalurile la pian si la vioara vor fi interpretate de Nadejda Erhan (pian) si Radu Banariuc (vioara). In program – G. Enescu, G. Gershwin, C. Vitez, M. Ravel si C. Saint-Saens. Evenimentul va avea loc in incinta Filarmonicii Nationale “Serghei Lunchevici”, la ora 18:00, pretul biletului va fi de 50-100 lei.

 


 

 

 

3. Teatrul National “Eugene Ionesco” te invita, incepand cu ora 18:30, la spectacolul de comedie “Chirita in Provincie”, regizat de Petru Vutcarau. Aceasta piesa de teatru ramane mereu actuala, deoarece contine un umor debordant, multe situatii si aluzii la realitatile social-politice ale vremii. “Chirita in Provincie” este cel mai longeviv spectacol din R. Moldova. Pretul biletului variaza intre 80-650 lei, telefon: +373 22 233 833.

 


 

 

4. Patria – Multiplex iti propune sa urmaresti filmul “Murder on the Orient Express”, 2D. Productia de cinema este subtitrata in limba romana. Pentru mai multe detalii suna la numarul de telefon: +373 22 265 656.

 


 

 

 

5. Daca ai chef de dans si multa energie pozitiva, poti merge la o petrecere in stil RETRO, care va avea loc in Night Club “Sfinx”. Toate detaliile le aflati la numarul de telefon: +373 79 213 521.

 

 

 

   

SAMBATA, 11 noiembrie:

 

1. Daca lucrezi in marketing si nu ai timp sa urmaresti trendurile din acest domeniu, atunci grabeste-te sa vii la Marketing Trends Meetup. Speakerul evenimentului va fi Alexei Burciu, strategic planner, “un diavol publicitar” care lucreaza de 10 ani in domeniu. Costul unui bilet este de 70 lei. Dupa aceasta lectie vei putea:


  • Incepe sa intelegi necesitatea si utilitatea;

  • Intelege contextul si vei putea sa alege momentul oportun;

  • Intelege structura unei abordari de partizan si cum sa planifici ambuscade;

  • Aloca eficient energia si munitiile tale si a camarazilor de arme.

 

 

 

 

 

2. Incepand cu ora 11:00, poti urmari spectacolul pentru cei mici - “Doctorul Aumadoare”. Picii vor fi incantati sa viziteze impreuna cu parintii Teatrul Licurici.

 


 

 

 

3. Teatrul National de Opera si Balet “Maria Biesu” te asteapta, incepanad cu ora 18:00, la spectacolul “Lacul Lebedelor” de Piotr Ceaikovski. Piesa este un renumit balet, organizat in patru acte si care relateaza o poveste de dragoste nemaipomenita. Intr-o lume de basm, printesa Odette cu prietenele ei culeg flori pe un camp. Rothbart, geniul rau, le zareste si le transforma in lebede albe. Biletele le poti rezerva la numarul de telefon: +373 22 245 104. 

 


 

 

 

4. Locul ideal pentru intalnire este teatrul. Teatrul National “Eugene Ionesco” te astepata la piesa de teatru “Arta convietuirii”, incepand cu ora 18:30. ”Arta convietuirii” este un spectacol montat dupa piesa "Zeul carnagiului" a scriitoarei Yasmina Reza. Subiectul central este frustrarea vietii de cuplu. Pretul biletului incepe cu 80 lei si continua pana la 650 lei, telefon: +373 22 233 833.

 


 

 

 

5. Petrece o seara rebela la Auto Cinema (str. Mihai Sadoveanu, 42/6), vizionand filmul “Furios si Iute 8”. Dupa “Furios si iute 7”, unul dintre filmele care au ajuns cel mai rapid la 1 miliard de dolari incasari internationale si a fost cel de-al saselea titlu cu cele mai mari incasari din istorie, vine si cel mai nou capitol din cea mai populara si mai indragita serie din toate timpurile: “Furios si iute 8”. Filmul incepe la ora 21:00, pretul unui bilet este de 85 lei. Pentru alte detalii suna la numarul de telefon: +373 68 500 504.

 


 

 

 

DUMINICA, 12 noiembrie:

 

1. Petrece ultima zi din weekend alaturi de cei dragi la Teatrul “Luceafarul” si urmareste spectacolul pentru cei mici “Fata babei, fata mosneagului” de Ion Creanga, incepand cu ora 12:00. Teatrul Republican "Luceafarul" va prilejuieste cu drag la o intalnire cu eroii lui Creanga. 

 

 

2. Daca iti place sa asculti sunetul de orga, vino la Catedrala Romano-catolica ”Providenta Divina” si asculta un recital de orga interpretat de catre Valeria Balahovskaya (Kiev). In program: S. Bach - Preludiul si Fuga in re minor; J. Pachelbel - Ciaccona in fa minor; J. G. Walther - Concert in si minor; J. S. Bach - Preludiu coral in sol minor; H. A. Stamm - Rondo alla latina. Concertul muzical va incepe la ora 17:00. 

 


 

 

 

3. La Teatrul “Satiricus I. L. Caragiale” poti urmari o piesa de teatru sensibila pentru actualitate, spectacolul “Made in Moldova”, o caricatura a prezentului. Pretul unui bilet este cuprins intre 30-100 lei. Autorul reprezentatiei satirice este Constantin Cheianu. Biletele pot fi rezervate la numarul de telefon: +373 22 224 034. 

 

 

4. Ramzes Project te asteapta de la ora 21:00 la un tribute concert LINKIN PARK in memoria lui Chester Bennington la Karaoke Concert Hall Atrium. Va avea loc un program vast cu toate hiturile si piesele cunoscute ale legendarei trupe. Pretul biletului este de 100 lei.

 


 

 

 

5. Seara poti merge la Auto Cinema (str. Mihai Sadoveanu, 42/6) si sa te relaxezi in fata unei pelicule extraordinare - “Focus”, in rol principal il vei vedea pe actorul Will Smith, genul filmului: criminal, drama, comedy si melodrame. Filmul va incepe la ora 21:00, pretul pentru un bilet este de 85 lei. Pentru alte detalii suna la numarul de telefon: +373 68 500 504.

 


 

Sursa foto: Fest.md; Google.md; Tei.md 

Perfecte