Muzicianul in varsta de 27 de ani va delecta vineri seara publicul cu ultimul sau concert la Jardines del Casino din Estoril, in cadrul Targului International din Cascais, inainte de a se dedica"stiintei" cum el insusi a explicat, urmand sa fie tratat de o problema despre care nu i-a placut niciodata sa vorbeasca.

 

Probleme de sanatate ale lui Sobral s-au aflat dupa participarea sa la editia de anul acesta a Eurovisión, pe care a castigat-o cu balada sa 'Amar pelos dois' (Amar por los dos) si care a ramas in istorie cu un punctaj record de 758 de puncte care a adus trofeul Portugaliei.
Dupa acest triumf au inceput sa circule zvonuri despre sanatatea sa precara, iar presa a ajuns sa speculeze ca solistul ese in pericol sa moara, daca nu va face curand un transplant de inima.
Dupa ce a castigat Eurovisión, Sobral a avut o vara intensa cu numeroase concerte in promovarea albumului sau 'Excuse me' cu un turneu pe care a fost nevoit sa-l intrerupa, la sfarsitul lunii august, cand a anuntat anularea mai multor spectacole la recomandarea medicilor.
insa ceea ce se credea ca va fi o scurta intrerupere s-a prelungit pe o perioada nedeterminata, din cauza "sanatatii sale fragile", cum el insusi a declarat. Artistul a criticat si cateva mass-media portugheze, care anticipau ca "i-au mai ramas doar trei luni de viata".

 

Se asteapta ca la ultimul sau concert de la Estoril, unde intrarea este gratuita, sa participe un public numeros care va avea sansa sa-l auda pe Sobral cantand pentru ultima oara live balada cu care a cucerit Europa 'Amar pelos dois'.

realitatea.net