Ultimul videoclip lansat de cei de la Carla's Dreams le-a trezit fanilor suspiciuni. Asa ca in timp ce unii sunt convinsi ca piesa si videoclipul "face parte din tempus fugit dintr-o serie de melodii cu care baietii obisnuiesc sa incheie un an de activitate, total sase la numar", alti fani ai trupei se intreaba daca nu cumva "Carla's Dreams isi ia ramas bun de la public?". Cert e ca parerile s-au impartit.

 

 

Cu o zi inainte de lansare, pe pagina de Facebook a trupei, a aparut o postare: "Tempus Fugit 1, 2, 3 si acum 4. Dupa 6 ani."

 

 

 

"Cativa dintre cei pentru care a fost primul, nu il vor auzi pe acesta. Pentru multi va fi primul. Intortocheat? Da. Tot incercam sa ne mintim ca timpul adauga complexitate, iar absenta lui te face mai categoric. Nu? Oricum ar fi... V-am cuprins cu mult drag. Mai ales pentru caldura acestei toamne . "


Carla's Dreams au lansat primul videoclip din acest an, iar vizualizarile au depasit pragul de 300.000 in mai putin de 12 ore. Vezi clipul "413" si spune-ne ce crezi:

 

 

Sursa video: Youtube.com

Perfecte