Caravana Romanii au talent a ajuns ieri la Cluj-Napoca, unde ardeleni de toate varstele au venit hotarati sa impresioneze cu abilitatile lor. Trupe de rock simfonic, ansambluri folclorice, dansatori, cantareti, percutionisti, dresori, sculptori, pictori sau contorsionisti s-au prezentat duminica la preselectii plini de ambitie.

 

Ultima oprire a caravanei va fi pe 26 septembrie la Chisinau. Toti moldovenii sunt asteptati la hotel Codru, incepand cu ora 10:00, sa demonstreze ca sunt talentati si ca sunt pregatiti sa cucereasca o tara intreaga cu reprezentatii inedite.

 

Ai incredere in talentul tau! Urmareste-ti visul si traieste spectacolul vietii tale! Si tu poti ajunge pe cea mai iubita scena din Romania, trebuie doar sa indraznesti sa uimesti o tara intreaga! Ai curajul de a pasi pe scena care schimba destine si vino la preselectiile pentru noul sezon Romanii au talent!

 

Inscrierile pentru cel de-al saptelea sezon Romanii au talentse fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participantii sunt asteptati sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei prezente in mai multe orase din tara. Romanii au talent - Fii eroul nostru!

 

 

Perfecte