Brigitte Macron a spart multe tipare si continua sa o faca. A aratat ca diferenta de varsta intr-o relatie conteaza putin spre deloc, atunci cand exista intelegere si iubire, ca fustele deasupra genunchilor, pantalonii din piele mulati si tocurile cui de 12 cm se pot purta cu stil si dupa varsta de 50 de ani iar acum a spus STOP din nou traditiei. Doamna Macron s-a confruntat cu nou val de critici, dupa cea refuzat sa respecte protocolul si sa stea in spatele sotului ei in timpul vizitelor de stat. 

 

 

Zilele trecute, Prima Doamna a Frantei a anuntat ca a ales sa stea alaturi de presedinte, si nu in spatele acestuia in timpul vizitelor oficiale si ca, in plus, intentioneaza sa preia un rol semnificativ la Palatul Elysee.  Declaratia ei a deranjat foarte multa lume, care s-a exprimat in mediile online. "Se confirma: Brigitte Macron, nehotarata, crede ca este Regina Frantei.", a scris un internaut pe Twitter, in timp ce altul a spus: "Noi l-am ales pe sotul tau, nu pe tine, tu stai acolo trebuie, draga."

 

 

Unii au comparat-o pe doamna Macron cu Marie Antoinette, ultima regina a tarii inainte de Revolutia Franceza. Tristan Bromet, seful de personal al doamnei Macron, a declarat revistei franceze Gala ca decizia primei doamne de a renunta la conventie vrea sa demonstreze faptul ca mariajul ei este o "uniune moderna in care femeia este plasata la acelasi nivel cu barbatul".

 

 

Anul trecut, liderul francez a fost fortat sa renunte la intentia de a-i da sotiei sale un salariu de Prima Doamna, dupa ce mai mult de 300.000 de persoane au semnat o petitie care s-au opus acestui lucru, ceea ce ar fi necesitat o schimbare a constitutiei tarii. In conformitate cu traditia franceza, sotia presedintelui Macron nu obtine salariu, ci are personal si cheltuieli de stat finantate.

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte