Bucurati-va prieteni – acesta a fost genericul concertului caritabil, organizat la Filarmonica Nationala "Serghei Lunchevici", de mai multi artisti de la noi, care au cantat pentru a oferi o sansa la viata unei tinere mamici. Este vorba de Anastasia Leahu, care la doar 30 de ani, lupta cu cancerul. Printre vedete s-a numarat si Kornelia Stefanet, care a marturisit urmatoarele: "Ii doresc din suflet sa se faca bine si sa fie alaturi de familia ei, pentru ca are o varsta mult prea tanara."

 

 

Gazdele concertului au fost Katalina Rusu si Serj Kuzenkoff. "Sper eu ca astazi o sa fie o seara magica, in care intr-adevar sa se indeplineasca aceasta mare dorinta a Anastasiei, sa putem cu totii sa o ajutam.", spune interpreta. Organizatoarea evenimentului, Luminita Suveica, recunoaste ca artistii au fost foarte receptivi. Iata care a fost atmosfera:

 

 

Anastasia Leahu este mama unui baietel de cinci ani, tanara urmeaza sa isi continue tratamentul la o clinica din Turcia, iar pentru asta are nevoie de 35 mii de euro. 

 

 

Sursa foto: Facebook.com

Perfecte