Acum 5 ani, pe 1 martie, site-ul perfecte.md isi anunta prezenta pe piata mediatica de la noi, ca in doar 12 luni sa devina cea mai mare comunitate de femei online din Moldova. Perfecte.md a fost lansat, cum altfel, cu o petrecere ca la carte. 

 

Perfecte a fost conceput ca un site pentru femei, dar unde intra, din curiozitate, si barbatii. Este un portal care include stiri utile din toate domeniile, de la sanatate, frumusete, lifestyle, familie si educatia copiilor, dragoste si sex, moda, cariera, bani si pana la astrologie.

 

 

 

V-am adus, in acesti 5 ani, sugestii de retete, carti bune, filme de calitate si evenimente unde sa mergi in weekend. Am avut parte de interviuri interesante cu oameni captivanti, reportaje utile, informatii despre calatorii si multe altele. 

 

Evident, perfecte.md are popularitate si datorita unei rubrici mai picante, de gossip, in care am urmarit tot ce fac artistii si persoanele publice de la noi si din afara. Uneori i-am laudat, alteori i-am criticat, cert este ca am spus lucrurilor pe nume si nu am menajat pe nimeni.

 

 

 

In cei 5 ani, site-ul a inregistrat cifre record de vizualizari. Ne mandrim si ne bucuram de faptul ca am ajuns sa fim vizitati de  peste 3 milioane de vizitatori unici, doar in ultimul an, astfel lunar suntem accesati de aproximativ 500 de mii de vizitatori.

 

 

 

Astazi sarbatorim succesul obtinut de-a lungul celor cinci ani cu cei care ne-au fost aproape, cu protagonistii subiectelor noastre, partenerii nostri, cititorii si prietenii perfecte.md.

 

Am ales sa facem o petrecere de 5 stele pentru ca cei 5 ani au fost anume asa, stelari. Tocmai de asta avem ii avem astazi alaturi pe Alex Calancea Band, in componenta de 5, vom avea si un numar de dans de la Teodance, unde vor evolua 5 dansatori.

 

 

 

 

 

Totodata vom urmari o prezentare de moda de la Bord's by Flower Ferre, unde iar vom regasi cifra 5 si stelute. Spre final vom acorda si niste premii frumoase  si, evident, vom avea parte si de un tort delicios.

 

 

 

 

 

 

 

Perfecte